Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Αποσύρθηκε από υποψήφιος ο Λοβέρδος
Αποσύρθηκε από υποψήφιος ο Λοβέρδος Εκτύπωση E-mail
01.02.12

Κοινό μέτωπο εναντίον του Γ. Παπανδρέου συγκρότησαν χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Ε. Βενιζέλος. Οι μέχρι πρότινος ανθυποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά ότι θα συμπορευτούν στη μετά Παπανδρέου εποχή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Α. Λοβέρδος επισκέφθηκε χθες τον Ε. Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών από όπου μετά το τέλος της συνάντησής τους δήλωσε: «Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί τον δύσκολο αγώνα για την επίτευξη των στόχων της πατρίδας. Τόσο μέσα από τις τάξεις της κυβέρνησης, όπως ήδη καθημερινώς έχουμε κάνει, όσο και μέσα από τις τάξεις του πολιτικού μας χώρου, του ΠΑΣΟΚ».

Τούτο ερμηνεύεται ουσιαστικά ως απόσυρση του Α. Λοβέρδου υπέρ του Ε. Βενιζέλου για την αρχηγία του κόμματος και σύμφωνα με πληροφορίες τυγχάνει της στήριξης της Άννας Διαμαντοπούλου. Αντιθέτως, αρνητικός στην πρωτοβουλία των δύο εμφανίζεται ο Γ. Ραγκούσης ενώ «ουδέν σχόλιο» επεφύλαξε στην είδηση ο Μ. Χρυσοχοΐδης.
Παρότι προγραμματίστηκε για σήμερα συνάντηση των δύο με τον Γ. Παπανδρέου, η σύμπραξή τους είναι πράξη εχθρική προς τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καθώς ανακοινώθηκε εν αγνοία του Γ. Παπανδρέου και μάλιστα κατά τη διάρκεια της απουσίας του στο Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε τον Ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες και τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6966&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote