Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Εκτύπωση E-mail
11.01.12

ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο σύλλογος των Αθηναίων το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου στο Σταθάκειο πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια. Ενθουσιασμός, κέφι , ζωντάνια αλλά πάνω από όλα ενότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης εφόσον μικροί και μεγάλοι φίλοι του συλλόγου έδωσαν το ισχυρό παρόν .

 

Η εκδήλωση περιλάμβανε μπουφέ από πλούσια φαγητά και γλυκά τα οποία ήταν προσφορές από γνωστά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία της Αστόριας αλλά και του Φλάσινκ. Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς το κάλυψε με μεγάλη επιτυχία ο Τ. Νούσιας . Η ατμόσφαιρα της βραδιάς ήταν εορταστική καθώς οι ήχοι από τα τρίγωνα που κρατούσαν οι παραβρισκόμενοι πλημμύρισαν την αίθουσα και όλοι μαζί τραγούδησαν τα κάλαντα . Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Σωτήρης Γιαννίτσαρος που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας , δημιούργημα της κ. Ευτέρπης Γιατράκη . Στην βραδιά παρευρέθησαν ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Πέτρος Γαλάτουλας, ο ταμίας κ. Χρήστος Βουρνάς καθώς και οι πρόεδροι των συλλόγων Ηπειρωτών και Ευρυτάνων αντίστοιχα κ.κ. Κουσοβίτσας και Ζαχαρόπουλος.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Πάνο Αδαμόπουλο αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο .Τον κ. Χάρη Φιλλίπου ( αντιπρόεδρο) , την κ. Χριστίνα Τσακίδη (Γενική Γραμματέα) ,τον κ. Παύλο Χατζηκυριάκο ( ταμία) καθώς και τα μέλη, Σύλβια Αδαμοπούλου, Δημήτρη Ατκινς, Αθηνά Λαζαρίδη, Ισαμπελα Μανιατοπούλου, Τάσο Μουζάκη , Γρηγόρη Νοδάρο και Ελένη Ρουμπέα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον πρόεδρο σε όλους τους φίλους του συλλόγου όπου με τις γενναιόδωρες προσφορές τους «πλούτισαν» την βραδιά. Στους Σ. Αδαμοπούλου, A.Αρώνης , Δ. ‘Ατκινς, Ε. Γιατράκη, Ν. Λάμπρου, Α. Λαζαρίδη,Ι. Μανιατοπούλου, Ν. Μπάρδης, Η. Νεοφώτιστο, Γ. Νοδάρο, Ν. Μπάρδη, Ε. Ρουμπέα, Γ. Στρατή, Χ. Τσακίδη και Χ. Φιλίπου.

Εμείς με την σειρά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία στον πρόεδρο, την οικογένεια του,το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη αλλά και τους φίλους του συλλόγου. Πάντα προόδους και σύντομα να φτάσουν στην υλοποίηση των στόχων τους .

Χαρά Σαριδάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6932&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 14.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote