Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κρίσιμη παρέμβαση Παπούλια
Κρίσιμη παρέμβαση Παπούλια Εκτύπωση E-mail
23.12.11

Δήλωσε διαθέσιμος για σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών – Νέες τριβές στο υπουργικό συμβούλιοEτοιμος να συμβάλει στις διαδικασίες ώστε να επιτευχθεί ουσιαστική συμβολή των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση στο έργο του κ. Λουκά Παπαδήμου, ακόμη και μέσω της σύγκλησης του Συμβουλίου των Αρχηγών, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Ενόψει των συναντήσεων που θα έχει, διαδοχικά, σήμερα και την Τρίτη ο κ. Παπαδήμος με τους κ. Αντώνη Σαμαρά, Γιώργο Καρατζαφέρη και Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Παπούλιας είχε χθες με δική του πρωτοβουλία τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Παπούλιας ανέφερε στον κ. Παπαδήμο ότι βρίσκεται στη διάθεσή του για τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, εάν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας εκδηλώθηκε στον απόηχο του προχθεσινού υπουργικού συμβουλίου, κατά το οποίο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία για το ζήτημα των επικουρικών συντάξεων. Πάντως, η πρώτη αντίδραση της Ν.Δ. στην προοπτική συνάντησης των αρχηγών και του πρωθυπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο δεν ήταν θετική, ενώ δεν ήταν «ομαλή» η εξέλιξη ούτε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, καθώς εκδηλώθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Μάκη Βορίδη.


kathimerini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6900&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων