Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Ανεξάρτητη επιτροπή Αλληλεγγύης
Ανεξάρτητη επιτροπή Αλληλεγγύης Εκτύπωση E-mail
18.12.11

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε την Πέμπτη  15 Δεκεμβρίου στο “Σταθάκειο”  στην Αστόρια, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Αλληλεγγύης για την οικονομική κρίση που ταλανίζει μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής  κοινωνίας.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν περίπου 20 άτομα, τα οποία αποτελούν μέλη εκπαιδευτικών και ιατρικών  Ελληνοαμερικανικών οργανώσεων της ευρύτερης περιοχής.

Η κ. Μαρία Κράτσα αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα και παρουσιάζοντας δημοσιεύσεις άρθρων σε διάφορα μπλογκ, εστιάστηκε στην φτώχεια και την πείνα που αντιμετωπίζουν περίπου 2,2 εκατομμύρια  Έλληνες, οι οποίοι  σύμφωνα με στοιχεία ζουν  κάτω από το όριο της φτώχειας.

Σκοπός της Επιτροπής Αλληλεγγύης  είναι η συγκέντρωση  ρούχων και τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν  στην Ελλαδα, ενώ παράλληλα  καταβάλλονται  προσπάθειες για την δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, μέσω του οποίου θα μπορούν να συγκεντρώνουν χρήματα για τον ίδιο σκοπό.

 Για περισσότερες  πληροφορίες καλέστε στο (347) 256-0331 και ζητείστε την Μ. ΚΡΑΤΣΑ ή αποταθείτε ηλεκτρονικά στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6892&Itemid=37

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote