Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Επιτυχία και μεγάλη συμετοχή στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Αθηναίων
Επιτυχία και μεγάλη συμετοχή στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Αθηναίων Εκτύπωση E-mail
16.12.11

Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε ο σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο “Λατέρνα” στο Μπέϊσαιντ και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τα μέλη του συλλόγου την νεοεκλεγείσα διοίκηση.

Εκφράζοντας την ικανοποίηση του ο πρόεδρος του συλλόγου Πάνος Αδαμόπουλος, αναφέρθηκε στις εθελοντικές προσπάθειες όλων των μελών και των φίλων τους, των οποίων η παρουσία αποτέλεσε το βασικό παράγοντα επιτυχίας της εκδήλωσης .
“Παρά το γεγονός ότι είχαμε πολύ λίγο χρόνο για την προετοιμασία της εκδήλωσης, τα μέλη του συλλόγου μας ανταποκρίθηκαν θετικά και το σημερινό αποτέλεσμα μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε” ανέφερε ο κ. Πάνος Αδαμόπουλος , ενώ παράλληλα εστιάστηκε στην σημαντική προσφορά των μελών του διοικητικού συμβουλίου , οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση των στόχων του συλλόγου.
Η επόμενη εκδήλωση των Αθηναίων αφορά στην κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιττας και θα πραγματοποιηθεί την 8η Ιανουαρίου του νέου έτους στο Σταθάκειο πολιτιστικό κέντρο.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6888&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote