Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Συνεχίζονται οι εργασίες της επιτροπής παρέλασης
Συνεχίζονται οι εργασίες της επιτροπής παρέλασης Εκτύπωση E-mail
12.12.11

Νέα Υόρκη

Με την συμμετοχή Ελληνοαμερικανών εκπροσώπων από τους φοιτητικούς συλλόγους των πανεπιστημίων της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε η 4η Πανομογενειακή συνεδρίαση της επιτροπής παρέλασης στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης την Πέμπτη το βράδυ .

Ο πρόεδρος Ηλίας Τσεκερίδης αναφέρθηκε στις επαφές του σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη της παρέλασης ,ανακοινώνοντας ότι του ζητήθηκε από τον επιχειρηματία Ιωάννη Κατσιματίδη να καταθέσει γραπτώς σκέψεις και προτάσεις της Ομοσπονδίας που αφορούν στο επίμαχο θέμα.
Όσον αφορά στο λαχείο της παρέλασης ο κ. Τσεκερίδης ανακοίνωσε, ότι μετά από τις προσπάθειες της υπεύθυνης του λαχείου κ. Ελένης Ψαρά, εξασφαλίστηκε το ποσόν των 5.000 δολάριων από τον επιχειρηματία Δημήτρη Καλοειδή, ενώ αναζητείτε ακόμα ένας χορηγός για το ίδιο ποσόν.
Ο πρώτος λαχνός του λαχείου αντιστοιχεί σε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ελλάδα, το οποίο αποτελεί προσφορά της εκλιπούσης Ειρήνης Λαδά, ενώ το δεύτερο εισιτήριο θα αγοραστεί από την Ομοσπονδία εάν δεν βρεθεί χορηγός, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής παρέλασης κ. Φρίξο Γκούση , τα λαχεία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην επόμενη συνεδρίαση για την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου.
“Το λαχείο βρίσκεται σε καλό δρόμο” ανέφερε ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης Πέτρος Γαλάτουλας, ο οποίος κατέθεσε πρόταση να παραλάβουν από 100 λαχεία ο κάθε σύλλογος, προκειμένου να τα διαθέσουν στα μέλη τους.
Ανέφερε επίσης ότι εστάλησαν οι επιστολές σχετικά με την αποστολή του τμήματος των Ευζώνων το οποίο ηγείται κάθε χρόνο της εθνικής μας παρέλασης, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι εστάλη ακόμη μια επιστολή πρόσκλησης προς την φιλαρμονική μπάντα του Ελληνικού στρατού, διευκρινίζοντας ότι η Ομοσπονδία προτίθεται να αναλάβει τα έξοδα παραμονής τους.
Ο κ. Γαλάτουλας ανέφερε ότι στις 12 Δεκεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές για το δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, το οποίο θα παραδίδεται σε αίθουσα του κτηρίου της Ομοσπονδίας από την κ.Τζίνι Κούρος και στην συνέχεια υπενθύμισε στους παρευρισκομένους πρόεδρους των συλλόγων, το αποχαιρετιστήριο γεύμα της 16ης Δεκεμβρίου προς τιμήν της Πρέσβειρας Αγης Μπαλτά.
Στην αναζήτηση των κατάλληλων συνθημάτων της παρέλασης, προκειμένου να προωθήσουν την Ελλάδα αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Απόστολος Ζουπανιώτης, υπενθυμίζοντας την πρωτοβουλία του PANGREGORIAN να διανείμει σε όλα τα Ελληνικής ιδιοκτησίας εστιατόρια που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή 7.000.000 αντίτυπα έργων Ελλήνων ζωγράφων που απεικονίζουν εικόνες από την Ελλάδα.
Την ανάγκη να επικεντρωθεί η Ομοσπονδία σε ένα σύνθημα της παρέλασης, το οποίο θα υπάρχει αναρτημένο σε όλα τα άρματα που θα παρελάσουν τόνισε ο συντονιστής της παρέλασης Θεόδωρος Μοσχοκάρφης , προτείνοντας να υιοθετηθεί για εφέτος η επέτειος των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας.
Η επόμενη πανομογενειακή συγκέντρωση για την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στις 7.30 στο Σταθάκειο

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6881&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 12.12.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >