Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ Εκτύπωση E-mail
11.12.11

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ο Μαρίνος Σοφιανόπουλος, ύστερα από ενδεκάμηνο παραμονή στο νοσοκομείο βυθισμένος σε κώμα εξ’ αιτίας αυτοκινητιστικού ατυχήματος.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1952 στην Καρυά του νομού Ηλείας και στα μέσα της δεκαετίας του ’70 μετά το τέλος των στρατιωτικών του υποχρεώσεων προς την πατρίδα, μετανάστευσε στην Αμερική διεκδικώντας το όνειρο για μια καλύτερη ζωή.
Στην περιοχή της Αστόριας ανέπτυξε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ενώ παράλληλα η ενασχόληση του με τα κοινά της Ομογένειας αποτελούσε μια από τις βασικές του προτεραιότητες.
Υπήρξε ένα από τα βασικά στελέχη του Πανηλειακού συλλόγου Νέας Υόρκης , τον οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση από διάφορες θέσεις στο διάστημα της πολύχρονης παρουσίας του, ενώ το 1990 ήταν ο βασικός ιδρυτής και χορηγός του χορευτικού τμήματος της νεολαίας του συλλόγου.
Μπροστάρης των εξελίξεων, ήταν ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της διαδήλωσης που έγινε στην Ουάσιγκτον με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων ,ενώ παράλληλα η ενεργός συμμετοχή του στην διοργάνωση των παρελάσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν, αποτελούσε στάση ζωής.
Η σορός του θα μεταφερθεί στην Ελλάδα σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος και οι φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετίσουν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου μεταξύ 5-9 μ.μ. στο νεκροπομπείο Αντωνόπουλος που βρίσκεται στην Αστόρια στην διεύθυνση 30-08 Ditmars Blvd.
Καλό ταξίδι αγαπημένε ΦΙΛΕ Μαρίνο, ο Σωτήρης και ο γράφων , θα έχουμε πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας τις αναμνήσεις της πολύχρονης φιλίας μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Φωτογραφιες

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6879&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 12.12.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote