Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow Ναυαγοί στα κύματα του τηλεφώνου
Ναυαγοί στα κύματα του τηλεφώνου Εκτύπωση E-mail
04.12.11

Απώλεια αισθήσεων και αποπλάνηση σκέψης παρουσιάζουν με την συμπεριφορά τους τελευταία κάποιοι ομογενειακοί παράγοντες , οι οποίοι θέλοντας να προβάλλουν τον εαυτό τους, καταφεύγουν σε ανούσιες και περιττές παρεμβάσεις κατά την διάρκεια των διεργασιών της επιτροπής παρέλασης, ενώ την ίδια ώρα αποθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό ότι δεν παρακολουθούν καν την διαδικασία.

Δίκαιη λοιπόν η επαναφορά τους στην πραγματικότητα και ακόμα πιο επιβεβλημένη η υπενθύμιση υποχρεωτικής γνώσης του καταστατικού της Ομοσπονδίας.



Σχέσεις στοργής και πριμοδότηση

Κυρίαρχος του κομματικού μηχανισμού στον Ομογενειακό χώρο της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται ο Πέτρος Γαλάτουλας, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νομαρχιακού συμβουλίου της ΝΟΔΕ ανατολικών πολιτειών Αμερικής, απέσπασε διψήφιο αριθμό σταυρών προτίμησης , ενώ αντίθετα κάποια άλλα στελέχη που φέρονται πιο κοντά στον κύκλο του προέδρου του κόμματος, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ούτε τις ψήφους των κομματικών συνοδοιπόρων τους που ανήκουν στις ίδιες τοπικές οργανώσεις.
Η τεράστια διψήφια διαφορά των σταυρών προτίμησης που υπάρχει από τον πλειοψηφούντα σύμβουλο, μέχρι και τον δεύτερο εκλεγμένο που εξελέγη με μονοψήφιο αριθμό, μάλλον θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά το κομματικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο καλείτε τώρα να διαχειριστεί με εγκράτεια το ηχηρό μήνυμα του εκλογικού αποτελέσματος.
Ωστόσο, οι κυοφορούμενες σχέσεις στοργής και η επαναπροσέγγιση των ορκισμένων κομματικών αντιπάλων με τον πρώην νομάρχη, μάλλον απέδωσαν καρπούς έστω και επιλεκτικά, ενώ παράλληλα δίνουν τροφή για πικρόχολα σχόλια, τα οποία θέλουν ένα μεγαλοπαράγοντα τοπικής οργάνωσης να πριμοδοτήθηκε με κάποιους ψήφους προκειμένου να αποφύγει την συντριβή.
Η επεξεργασία του εκλογικού αποτελέσματος όμως δείχνει ξεκάθαρα, ότι εάν η εφορευτική επιτροπή δεν δρομολογούσε την αδικαιολόγητη τακτική αποκλεισμού κάποιων στελεχών, των οποίων τα ονόματα δεν συμπεριελήφθησαν στα ψηφοδέλτια για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η συντριβή κάποιων “λαοπρόβλητων” στελεχών θα ήταν αναπόφευκτη.

Φλερτάροντας την μετάλλαξη

Αργά και αναποφασιστικά τα βήματα της πειθαρχικής επιτροπής στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να ξεσαλώνουν κάποιοι υπότροποι παραβάτες του καταστατικού, οι οποίοι ως δια μαγείας μεταλλάχθηκαν σε εραστές της νομιμότητας και της διαφάνειας, ξεχνώντας το βαρύ φορτίο των ευθυνών που τους έχει αποδώσει με αίσθημα ευθύνης η προηγούμενη ειδική εξεταστική επιτροπή.
Επειδή όμως τα γραπτά πορίσματα υπάρχουν και εξακολουθούν να υπενθυμίζουν τα κατορθώματα των σημερινών μεταλλαγμένων λαλίστατων πρώην διαχειριστών της εξουσίας στην Ομοσπονδία, αυξάνονται τα κελεύσματα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης, καθώς ο χρόνος κυλάει γρήγορα και η ατιμωρησία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην αναγκαία αυτοκάθαρση της “κραταιάς”.
Σ.Σ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6871&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 04.12.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >