Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εκλογές και ανάδειξη νομαρχιακού συμβουλίου της ΝΟΔΕ Ανατολικών πολιτειών Αμερικής.
Εκλογές και ανάδειξη νομαρχιακού συμβουλίου της ΝΟΔΕ Ανατολικών πολιτειών Αμερικής. Εκτύπωση E-mail
04.12.11

Του Σάκη Σερέτη

Νέο νομαρχιακό συμβούλιο ανέδειξαν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου τα μέλη των τοπικών οργανώσεων ανατολικών πολιτειών Αμερικής της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του συλλόγου Λιμναίων Νέας Υόρκης στην Αστόρια παρουσία του νεοεκλεγέντος νομάρχη ανατολικών πολιτειών Δρ. Σωτήριου Βαχαβιόλου, καθώς επίσης και πολλών στελεχών της οργάνωσης.
Η εφορευτική επιτροπή απαρτίζονταν από τον κ. Απόστολο Τομόπουλο , Κλεάνθη Μεϊμάρογλου και την κ. Χαραλαμπίδου Ελευθερία η οποία ήταν απούσα από την εκλογική διαδικασία, ενώ ο αριθμός των υποψηφίων προς εκλογή ήταν ακριβώς 20, όσες και οι θέσεις των μελών που προβλέπεται να απαρτίζουν το νομαρχιακό συμβούλιο.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής Απόστολου Τομόπουλου, η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε να περιορίσει τον αριθμό των υποψηφίων στους 20 , αποκλείοντας έτσι τις υποψηφιότητες άλλων μελών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον προς εκλογή.
Η κάλπη έκλεισε γύρω στις 15.30 μ.μ και η καταμέτρηση των ψήφων, ανέδειξε πρώτο σε σταυρούς προτίμησης με διψήφιο αριθμό τον πρώην πρόεδρο της Νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής ανατολικών πολιτειών Πέτρο Γαλάτουλα, ο οποίος συγκέντρωσε περίπου το 95% της προτίμησης των ψηφοφόρων, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι περιορίστηκαν σε μονοψήφιο αριθμό σταυρών προτίμησης.
Η σύνθεση του νομαρχιακού συμβουλίου έχει ως εξής:
Σωτήριος Βαχαβιόλος (πρόεδρος), Αλμυρούδης Γεώργιος ,Βασιλάκης Σπύρος ,Βρετός Χρήστος, Γαλάτουλας Πέτρος, Γερασόπουλος Φώτης, Γεωργιάδης Γεώργιος, Γεωργόπουλος Γεώργιος, Γουνελάς Φώτης, Δημητροπούλου Δέσποινα, Δημόπουλος Χρήστος, Διακουμάκος Ηλίας, Κατός Αργύρης, Μάστορας Κωνσταντίνος, Μεϊμάρογλου Σωτήριος, Μωσαϊδης Κυριάκος, Ορφανάκου Σωτηρία, Παπαδόπουλος Ηλίας, Πηγής Κωσταντίνος, Πυλαρινός Διονύσιος, και Χρυσομαλλίδης Συμεών.
Η εκλογική διαδικασία ήταν άριστη και δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα , γεγονός που επιβεβαιώνεται από την μηδενική ύπαρξη ενστάσεων, ενώ ο αριθμός των μελών που προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία ήταν 51 άτομα.

Για περισσοτερες φωτογραφιες πατηστε εδω

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6869&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 04.12.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote