Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ Εκτύπωση E-mail
03.12.11

 

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα δέχεται η επιτροπή παρέλασης τις έγγραφες προτάσεις υποψηφιοτήτων, οι οποίες αφορούν στην επιλογή τελεταρχών για την παρέλαση του 2012,ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ιατρός κ. Φρίξος Γκούσης, κατά την διάρκεια της 3ης πανομογενειακής συνεδρίασης που έγινε στο Σταθάκειο.

Σχετικά με τηνζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της παρέλασης για την οποία έχει αρχίσει ήδη έναςμαραθώνιος συζητήσεων, ο κ. Γκούσης ανέφερε ότι “το συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται ιδιαίτερη επεξεργασία, δεν λέμε ναι, δεν λέμε όχι. Ωστόσο θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα προκειμένου να γίνει σωστή δουλειά και θα σας ενημερώσουμε στο άμεσο μέλλον”.

Ο κ. Γκούσης εστιάστηκε στο λαχείο της παρέλασης και απευθυνόμενος στο κοινό ζήτησε να στελεχωθεί η αρμόδια επιτροπή με περισσότερα μέλη, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να βρεθεί η κατάλληλη αίθουσα για την εκδήλωση που πραγματοποιείται πριν από την έναρξη της παρέλασης.

Για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερίδης ανέφερε, “ πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν θα επαναληφθούν τα περσινά λάθη και για αυτό τον λόγο θα ήθελα να έχουμε σύντομα μια συνάντηση με τον κ. Κατσιματίδη”.

Ο κ. Τσεκερίδης επεσήμανε τις προσπάθειες που καταβάλλει για την πραγματοποίηση των επαφών σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη, τονίζοντας ότι αισιοδοξεί πριν από το τέλος της χρονιάς να έχει κάποια αποτελέσματα.

Στην αυστηρή τήρηση της ώρας έναρξης της παρέλασης αναφέρθηκε ο κ. Γεώργιος Αλεξίου, ο οποίοςπρόσφερε επίσης και το ποσόν των 250 δολαρίων για το λαχείο.

Στην κατάθεση ιδεών σχετικά με τον σχεδιασμό της αφίσας της παρέλασης αναφέρθηκε ο πρόεδροςτης πολιτιστικής επιτροπής Αθανάσιος Αρώνης ,τονίζοντας ότι θα ήθελε τις γνώμες των ομογενών προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική της εικόνα.

Η επόμενη συνεδρίαση για την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίουστον ίδιο χώρο στις 7.30.

Ωστόσο καλό θα ήταν να αρχίσουν να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι ομογενείς στις διεργασίες προετοιμασίας της παρέλασης ,αποφεύγοντας το αρνητικό παράδειγμα απουσίας των μελών της αντιπολιτευτικής ομάδας του διοικητικού συμβουλίου.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6867&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 04.12.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων