Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Βενιζέλος: Η κυβέρνηση είναι τρικομματική
Βενιζέλος: Η κυβέρνηση είναι τρικομματική Εκτύπωση E-mail
03.12.11

Να συνειδητοποιήσει η ΝΔ «ότι δεν είναι πια αντιπολίτευση, αλλά είναι το δεύτερο κόμμα της συμπολίτευσης» τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις περί «συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης και αντιπολιτευόμενης συμπολίτευσης» ο Ε. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι μία τρικομματική κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας με τη συμμετοχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

«Δεν μπορεί να έχουμε και το ένα και το άλλο. Δεν μπορείς να μετέχεις μόνο στο όφελος και όχι στο κόστος από μια τέτοια κίνηση, η οποία έχει αλλάξει τα δεδομένα και έχει ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο αξιοπιστίας της χώρας μας στο εξωτερικό», είπε.

Επίσης, ανέφερε ότι στο εξωτερικό μάς θεωρούν ως ένα κακό παράδειγμα και επικαλούνται πολύ συχνά το όνομά μας για να μας επιπλήξουν, κάτι, που όπως είπε, δεν το αντέχει η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια του ελληνικού λαού.

«Πρέπει να δείξουμε ξανά το πραγματικό πρόσωπο της Ελλάδας και των Ελλήνων, μια χώρα με προσόντα, μια χώρα με ιστορία, μια χώρα η οποία έχει μοναδικά πλεονεκτήματα και κυρίως έχει πολίτες, οι οποίοι έχουν ταλέντα, έχουν χαρίσματα, έχουν ικανότητες, έχουν εργατικότητα. Ε, αυτά δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν», τόνισε.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6866&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote