Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Έκοψαν το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας
Έκοψαν το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας Εκτύπωση E-mail
16.11.11

Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έκοψαν συμβολικά το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας εξαιτίας των οφειλών της εταιρείας που ανέρχονται σε 3.800.00 ευρώ.

Μιλώντας σε τηλεοπτικά δίκτυα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος έκανε λόγο για συμβολική κίνηση που όμως μέσω αυτής καταγγέλλει την απαίτηση της κυβέρνησης για την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ που πλήττει τους "μεροκαματιάρηδες" όπως είπε, ενώ την την ίδια ώρα το Δημόσιο να χρωστά στη ΔΕΗ συνολικά 141 εκατομμύρια ευρώ.

"Η διαμαρτυρία αφορά στο απαράδεκτο γεγονός ότι το ελληνικό Δημόσιο χρωστά 141 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ και την ίδια ώρα να δίνει εντολή να κοπεί το ρεύμα στον φτωχό, τον άνεργο και τον μικροσυνταξιούχο" δήλωσε ο Ν. Φωτόπουλος, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΓΕΝΟΠ υπογραμμίζεται ότι θα συγκροτηθούν ομάδες περιφρούρησης σε κάθε γειτονιά και τονίζεται ότι "θα δοθεί μάχη σώμα με σώμα για να μη κοπεί το ρεύμα στον άνεργο, τον μεροκαματιάρη, τον συνταξιούχο" .

Επίσης στην ανακοίνωση τονίζεται ότι τα χρέη προς τη ΔΕΗ από ανεξόφλητους λογαριασμού φτάνουν στα 856 εκατ. ευρώ και αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω το επόμενο διάστημα με αφορμή το τέλος ακινήτων. Ακόμη η ΓΕΝΟΠ προειδοποιεί ότι η εκτόξευση των απλήρωτων λογαριασμών απειλεί την επιχείρηση με οικονομική κατάρρευση και επισημαίνει ότι πέρυσι 320.000 καταναλωτές έκαναν διακανονισμό οφειλών λόγω αδυναμίας πληρωμής, δυνατότητα που δεν θα υπάρχει εφέτος.


enet.gr

 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6837&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 16.11.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote