Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΡΕΚΟΡ
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΡΕΚΟΡ Εκτύπωση E-mail
09.11.11

Το καυτό  Σαββατοκύριακο  των  διαπραγματεύσεων που μόλις πέρασε, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την απαξίωση της πολιτικής στην γενέτειρα, καθώς  οι γρήγορες εναλλαγές   στο άθλημα της κωλοτούμπας των εκλεγμένων,  άφησε κυριολεκτικά άφωνους και τους πιο φανατικούς οπαδούς τους.

Δεν ξέρω αν η παγκόσμια πρωτοτυπία, να ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης προκειμένου   να αποχωρήσουν ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του, θα μπορούσε να καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες, αλλά σίγουρα η εικόνα των μέχρι πρότινος  διαφωνούντων βουλευτών του Πασόκ που καταχειροκροτούσαν  τον αρχηγό τους κατά την διάρκεια των ομιλιών του, δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη.
Ωστόσο  την ίδια τακτική  ακολούθησε και η   Αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εγκατέλειψε τις θέσεις  που είχε εκφράσει προκειμένου να συναινέσει σε μια κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, γεγονός που καταδεικνύει το μέγεθος των πιέσεων που ασκήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση.
Όμως η συγκατοίκηση και   συμμετοχή σε μια  δικομματική  κυβέρνηση από  την Αξιωματική αντιπολίτευση,  της αφαιρεί το προνόμιο  να εμφανίζεται σαν επικριτής του μνημονίου και της νέας δανειακής σύμβασης, την οποία εκ των πραγμάτων θα πρέπει να ψηφίσει .
Για την ώρα όμως, τα συνεχώς  μεταβαλλόμενα ήξεις αφίξεις των  πολιτικών  δεν έχουν τελειωμό και η  αγωνία του Ελληνικού λαού για το αύριο χτυπάει κόκκινο. 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6822&Itemid=34

 
< Προηγ.   Επόμ. >