Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Δυναμική παρουσία στα εγκαίνια του νέου χώρου της Panatha USA
Δυναμική παρουσία στα εγκαίνια του νέου χώρου της Panatha USA Εκτύπωση E-mail
08.11.11

Του Σάκη Σερέτη

Η αγάπη των μελών της Panatha USA προς την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού, ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία των εγκαινίων της νέας λέσχης στην Αστόρια.

Ένας νέος και μεγαλύτερος χώρος θα φιλοξενεί από εδώ και στο εξής τα γραφεία και την λέσχη συγκέντρωσης των μελών του συλλόγου, όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και τους μεζέδες του γνωστού στην ομογένεια σεφ Αντώνη Φακελλά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον ιερέα Παναγιώτη Λέκκα και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του βιβλίου “Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναϊκός” του Πανεπιστημιακού καθηγητή Αλέξανδρου Κιτρόεφ, τον οποίο παρουσίασε ο ιατρός Δημήτρης Γεωργίου.Συγχαρητήρια μηνύματα απέστειλαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γόντικας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Π .Γιαννακόπουλος, και αντίστοιχα ο πρόεδρος και ο έφορος των ερασιτεχνικών ομάδων κκ. Μαρκόπουλος και Πλυτάς.Στους παρευρισκομένους απηύθυνε τηλεφωνικό μήνυμα και ο κ. Βλάσσης Τσάκας, ενώ στην επιστολή που απέστειλε ο πρίγκιπας Sultan Al Saud προς την Panatha USA, υποσχέθηκε να παραβρεθεί στην μεγάλη χοροεσπερίδα του συλλόγου τον επόμενο Μάιο, συνοδευόμενος από τον κ. Βλάσση Τσάκα.Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Panatha USA Βλάσσης Αναστασίου, ενώ η μεγάλη παρουσία των μελών του συλλόγου, αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση του αθόρυβου έργου που επιτελεί το διοικητικό συμβούλιο υπό την καθοδήγηση του προέδρου Αντώνη Γεωργαντώνη.
Βεβαίως η μεγάλη αθλητική οικογένεια της Panatha USA, έχει και έναν ακόμη λόγο να αισθάνεται υπερήφανη και αφορά στην επιλογή του κ. Ν. Μπάρδη να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6818&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 08.11.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote