Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εορτασμός του ΟΧΙ στο ημερήσιο σχολείο Αγίου Δημητρίου Τζαμάϊκα
Εορτασμός του ΟΧΙ στο ημερήσιο σχολείο Αγίου Δημητρίου Τζαμάϊκα Εκτύπωση E-mail
26.10.11

Με υπερηφάνεια και απόλυτο σεβασμό προς τους αγώνες και στην θυσία των ηρώων του 1940,τιμήθηκε από το ημερήσιο σχολείο του Αγίου Δημητρίου Τζαμάϊκα η επέτειος του ιστορικού ΟΧΙ των Ελλήνων.

Την χορωδία των μαθητών συνόδευσε μελωδικά η σχολική ορχήστρα υπό την διεύθυνση του κ.John Dooley ,ενώ οι απαγγελίες των ποιημάτων από τους μαθητές όλων των τάξεων ,έκλεψαν κυριολεκτικά τις καρδιές όλων μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του διευθυντή του σχολείου Δρ. Γεώργιου Μελικόκη, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η κ. Φαίη Πάπας πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Τζαμάϊκα, η κ. Φρειδερίκη Σαγιάνη πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου κ. Βικτόρια Παστόρε.
Το σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Τζαμάικα αποτελεί ένα πολύ αξιόπιστο δείγμα εκπαιδευτικής κυψέλης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης και παρά το γεγονός ότι η σύνθεση των μαθητών, δεν αποτελείται μόνο από παιδιά που έλκουν την καταγωγή τους από την Ελλάδα, εξακολουθεί να μεταλαμπαδεύει το Ελληνικό πνεύμα και την γλώσσα μας, δημιουργώντας αθόρυβα μια νέα γενιά φιλλελήνων.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6793&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 26.10.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote