Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Άρχισαν οι συνεδριάσεις για την Εθνική μας παρέλαση.
Άρχισαν οι συνεδριάσεις για την Εθνική μας παρέλαση. Εκτύπωση E-mail
24.10.11

 

Της Χαράς Σαριδάκη

Με κύριο στόχο την οργάνωση και την στελέχωση της επιτροπής διεξαγωγής της εθνικής παρέλασης, που θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαρτίου 2012 στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν, άρχισαν προχθές οι πανομογενειακές συνεδριάσεις στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής παρέλασης, έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου λόγω των εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιούνται και στις δυο μεγάλες αίθουσες στοΣταθάκειο, με αποτέλεσμα αρκετοί ομογενείς που έδωσαν το παρών, να παραμένουν στον διάδρομο και στην είσοδο του κτηρίου της Ομοσπονδίας.

Ο οικονομικός προϋπολογισμός της παρέλασης έχει ήδηεγκριθεί από την τελευταία γενική συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας , ενώ σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, πρόεδρος της επιτροπής διεξαγωγής της φετεινής παρέλασης επανεξελέγη ο ιατρός Φρίξος Γκούσης.

Η Ομοσπονδία έχει ήδη ετοιμάσει ένα αυτοκόλλητο σήμαστο οποίο αναφέρεται η ημερομηνία διεξαγωγής της φετεινής παρέλασης και το οποίο μοίρασε σε όλους τους παρόντες προκειμένου να το τοποθετήσουν στα αυτοκίνητα τους και να το προωθήσουν επίσης σε φίλους και γνωστούς.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα, στο οποίο θα αναφέρονται οι ημερομηνίες διεξαγωγής των μελλοντικών συνεδρίασεων για την παρέλαση, η οποία όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6788&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 25.10.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote