Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εκλογές στις κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας των ανατολικών πολιτειών Αμερικής
Εκλογές στις κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας των ανατολικών πολιτειών Αμερικής Εκτύπωση E-mail
19.10.11

Tου Σάκη Σερέτη

Mε εναν και μοναδικό υποψήφιο για την θέση του προέδρου της διοικούσας νομαρχιακής επιτροπής ανατολικών πολιτειών Αμερικής, διεξήχθησαν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο μέχρι τώρα πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής ανατολικών πολιτειών Αμερικής Πέτρος Γαλάτουλας, την τελευταία στιγμή απέσυρε την υποψηφιότητα του, χωρίς να γνωστοποιήσει τους λόγους.

Την θέση του προέδρου κατέλαβε ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Δρ. Σωτήριος Βαχαβιόλος, ο οποίος έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με τα κοινά της ομογένειας, υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις
Στην Αστόρια διεξήχθησαν επίσης την ίδια ημέρα και οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων από την τοπική οργάνωση Αστορίας και Λονγκ Αϊλαντ.
Στην τοπική οργάνωση Αστορίας, πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος ενώ η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής : Κώστας Μάστορας, Γεώργιος Αλμυρούδης, Απόστολος Τομόπουλος, Ελευθερία Χαραλαμπίδου, Κυριάκος Κουράκος και Ηλίας Διακουμάκος.
Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που διεξήγαγε τις εκλογές, ήταν η κ. Μαρία Κουράκου και οι κ.κ. Γιώργος Γιακουμάκος και Τιμολέων Κακούρος.
Όσον αφορά στην τοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην περιοχή Λονγκ Αϊλαντ Νέας Υόρκης, πρόεδρος εξελέγη ο κ. Διονύσιος Πυλαρινός και το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι κάτωθι: Παναγιώτα Αναγνωστοπούλου, Σωτηρία Ορφανάκου, Μεϊμάρογλου Σωτήριος, Σκουφάρας Δημήτριος, Πηγής Κωσταντίνος, Χρυσοχόος Βασίλειος, Τραμπάκουλος Απόστολος, Δεληγιάννης Γεώργιος και Μαστροκυριάκος Χρήστος
Η τριμελής εφορευτική επιτροπή αποτελούνταν από την κ. Ειρήνη Βάρα και τους κκ. Χρυσόστομο Σκουφάρα και Γεράσιμο Μπενέτο. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του Λονγκ Αϊλαντ Διονύσιος Πυλαρινός δήλωσε τα εξής: Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του και θέλω να τους διαβεβαιώσω, ότι θα εργαστούμε μεθοδικά διευρύνοντας την βάση, έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να έρχεται και να καταθέτει τις δικές του απόψεις. Εμείς που ζούμε στην Αμερική και έχουμε ζήσει και στην Ελλάδα, θεωρώ ότι έχουμε τις δικές μας απόψεις που μπορεί να βοηθήσουν την Ελλάδα”.
Οι εκλογές των δυο αυτών τοπικών οργανώσεων διεξήχθησαν σε ήρεμο κλίμα, ωστόσο μέχρι και σήμερα, δεν έχει εκδοθεί επίσημα κάποιο δελτίο τύπου, όπου θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα των υπολοίπων τοπικών οργανώσεων της ανατολικής ακτής, καθώς επίσης και την αριθμητική συμμετοχή των μελών του κόμματος και τα ποσοστά επιτυχίας των εκλεγομένων.
Σύμφωνα δε με δηλώσεις του νεοεκλεγέντα προέδρου της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής ανατολικών πολιτειών Αμερικής Σωτήριου Βαχαβιόλου, το σχετικό δελτίο τύπου θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθεί και ο δεύτερος κύκλος των εκλογών, μέσω του οποίου θα αναδειχθούν και τα μέλη του συμβουλίου της νομαρχιακής επιτροπής

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6784&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 19.10.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote