Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κομισιόν: Στην Αθήνα αύριο η τρόικα
Κομισιόν: Στην Αθήνα αύριο η τρόικα Εκτύπωση E-mail
28.09.11

Αύριο επιστρέφουν στην Αθήνα οι επιθεωρητές της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, προκειμένου να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του Ευρωπαίου Επιτρόπου, αρμόδιου για τις Οικονομικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η τρόικα αποφάσισε να επαναλάβει την αποστολή της στην Ελλάδα", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες ο Αμαντέου Αλταφάζ, προσθέτοντας ότι η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τη λήψη μέτρων δημοσιονομικής σταθεροποίησης.

Επίσης, ο κ. Αλταφάζ ανέφερε ότι το Eurogroup θα συνεδριάσει άλλη μια φορά μέσα στον Οκτώβριο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας και να εξετασθεί η εκταμίευση της έκτης δόσης των δανείων.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος διευκρίνισε ότι η συζήτηση για την επόμενη δόση δεν είναι στην ατζέντα του επόμενου προγραμματισμένου Eurogroup της 3ης Οκτωβρίου, αλλά διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα συζητηθεί μέσα στον επόμενο μήνα και ότι η εκταμίευση θα αποφασιστεί εγκαίρως.

ethnos

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6739&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote