Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow Ανακωχή, αλλά έως πότε;
Ανακωχή, αλλά έως πότε; Εκτύπωση E-mail
19.09.11

Ο ακήρυχτος πόλεμος ανάμεσα στους πρώην και νυν διοικούντες στον σύλλογο Αθηναίων Νέας Υόρκης, λίγο ήθελε να ξεσπάσει κατά την διάρκεια της χτεσινής γενικής συνέλευσης που ξεκίνησε με μια ώρα και πλέον καθυστέρηση.

Η έλλειψη γνώσης των διοικούντων σχετικά με την διαδικασία μιας συνέλευσης ,αλλά και η αυταρχική συμπεριφορά κάποιων, που προφανώς ξέχασαν ότι προέρχονται από την χώρα που γέννησε την δημοκρατία, παρά λίγο να τινάξει στον αέρα την γενική συνέλευση και να εξωθήσει τα πράγματα σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Τελικά τα πνεύματα εκτονώθηκαν μετά την ψύχραιμη παρέμβαση του δημοσιογράφου Δημήτρη Φίλιου, ο οποίος αφού πρώτα ήρθε σε συνεννόηση με την πρώην πρόεδρο του συλλόγου Χριστίνα Κωστάκη και την πλευρά του νυν προέδρου Ιωάννη Μπορτολή, κατέθεσε πρόταση για την εκλογή μιας τριμελούς εφορευτικής επιτροπής , η οποία θα παραλάβει το ταμείο και τις σφραγίδες του συλλόγου, από την απελθούσα πρόεδρο Χριστίνα Κωστάκη εντός πέντε ημερών και μετά από 30 ημέρες, θα προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από όλα τα παρόντα μέλη του συλλόγου και ο σημερινός πρόεδρος Ιωάννης Μπορτολής, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους, παραχωρώντας τα ηνία του συλλόγου στην εφορευτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν οι κάτωθι: Πάνος Αδαμόπουλος (πρόεδρος), Θεόδωρος Ανδικόπουλος (γραμματέας), Νίκος Μπάρδης (ταμίας), ενώ αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Βασίλης Ρουμπέας και Θεόδωρος Καλαδέσιος.

Ελπίζοντας ότι θα μετριαστεί η εμφανής “Δημοκρατική” τάση του εγωϊσμού, που διακατέχει δυστυχώς κάποιους από τους εμπλεκόμενους αυτής της αναταραχής, να ευοδωθούν οι προσπάθειες της εφορευτικής επιτροπής και μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες, να επιτευχθεί το ραντεβού του ιστορικού συλλόγου με την ομαλότητα και την δημοκρατία .

Οι εκπομπές παρείσακτου λόγου άλλωστε, ποτέ δεν έφεραν καλά αποτελέσματα και όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά , ότι η τακτική του “διαίρει και βασίλευε”, οδηγεί μαθηματικά στην κατηφόρα της παρακμής.

Ας λιγοστέψουν λοιπόν και οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές τις μεγαλόσχημες καταγγελτικές αναφορές ,κλείνοντας έτσι ερμητικά τα αυτιά τους στις σειρήνες του διχασμού που παραμονεύουν, καθώς τον τελικό λογαριασμό της προσωπικής τους αντιπαράθεσης, θα κληθούν να τον πληρώσουν άλλοι.


Σ.Σ


 

 

 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6724&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote