Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Πυρά» του ΔΗΣΥ κατά του ΑΚΕΛ
«Πυρά» του ΔΗΣΥ κατά του ΑΚΕΛ Εκτύπωση E-mail
08.09.11

Επίθεση εναντίον του προέδρου της Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, με αφορμή δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, ο οποίος έκανε λόγο για ορισμένους που, με διαστρεβλώσεις και βοήθεια από Μέσα Ενημέρωσης, όπως υποστήριξε, καθοδηγούν την κοινή γνώμη.

"Αν κάποιος παραποίησε έγγραφα και γεγονότα και είπε αναλήθειες στην ερευνητική επιτροπή, δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της Δημοκρατία", είπε ο Νίκος Αναστασιάδης. «Αντί ο κ. Κυπριανού να αποφεύγει τις δηλώσεις μετά και την τραγική κατάθεση Χριστόφια, υποτιμά μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ΑΚΕΛ και τους υποτακτικούς τους, τη νοημοσύνη του λαού», υποστήριξε.


Για θλιβερές και ανεύθυνες δηλώσεις, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, απαντώντας στον Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου, «ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ μίλησε για παραποίηση εγγράφων και γεγονότων από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατά τα άλλα, προχθές ο κ. Αναστασιάδης δήλωνε ότι δεν θα σχολιάσει από σεβασμό στη διαδικασία. Τόση συνέπεια». Ο κ. Στεφάνου πρόσθεσε, επίσης, ότι «ο κ. Αναστασιάδης έριξε το επίπεδο του πολιτικού λόγου σε τέτοιο σημείο που οι πολίτες διερωτούνται που οδηγεί τον τόπο η ηγεσία του ΔΗΣΥ», λέγοντας πως «αυτό γίνεται σε μια περίοδο που οι απειλές της Τουρκίας και η ένταση που προκαλεί στην περιοχή, επιβάλλουν τη μέγιστη ενότητα και τη συναίνεση».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Σταύρος Ευαγόρου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΔΗΣΥ είπε πως «όποιες κι αν είναι οι προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες του κ. Νίκου Αναστασιάδη, αυτές δεν μπορούν να κτίζονται και να προωθούνται πάνω στο ψέμα, τη λάσπη και την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου».


 


www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 


 

 


 

 


 

 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6695&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 08.09.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote