Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow "Ντούτσε" ο Βενιζέλος, "χθες" η Βάσω
"Ντούτσε" ο Βενιζέλος, "χθες" η Βάσω Εκτύπωση E-mail
23.10.07
Μια... ωραία ατμόσφαιρα εκεί στο ΠΑΣΟΚ. Ο Θ.Πάγκαλος δεν θεωρεί τον κ. Βενιζέλο κατάλληλο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσε σε εκπομπή του Mega, ενώ είπε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από «ντούτσε» ή «φύρερ»!

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε πως «ο κ. Πάγκαλος έχει πλούσιο δημόσιο λόγο και πλούσιο αρχείο των όσων κατά καιρούς έχει πει».  

Πρόσθεσε για τη στήριξη της Βάσως Παπανδρέου και του κ. Πάγκαλου προς τον Γιώργο Παπανδρέου: «Δεν περίμενα να τοποθετηθούν υπέρ εμού. Δε θέλω ένα ΠΑΣΟΚ του χθες». 

 Στο επίκεντρο οι διαγραφές 

Από διάφορες δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ την Δευτέρα ξεχωρίζουν αυτές του Ανδρέα Λοβέρδου, ότι ο Γ.Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει αποφύγει την κουβέντα περί διαγραφών, αλλά και του Μιχ.Χρυσοχοΐδη για το ίδιο θέμα, που σχολίασε ότι όποιος αναφέρεται σε διαγραφές δεν έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών.

 Εξάλλου, και η Μαρία Δαμανάκη φαίνεται να ξεκαθαρίζει τη θέση της τασσόμενη στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ απομένουν μεταξύ άλλων χωρίς σαφή τοποθέτηση οι κ.κ. Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχ.Χρυσοχοΐδης και Πέτρος Ευθυμίου. 

ΕΘΝΟΣ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=667&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 23.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote