Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Παπαϊωάννου: Πρωταγωνιστές επεισοδίων στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Παπαϊωάννου: Πρωταγωνιστές επεισοδίων στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Εκτύπωση E-mail
11.07.11

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. «Πρωταγωνιστές επεισοδίων εναντίον βουλευτών αποδεδειγμένα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ονοματεπώνυμο» τονίζει, συνεχίζοντας το μέτωπο που άνοιξαν με τη Βαλτετσίου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Στη συνέντευξη του ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρει ότι «οι επιθέσεις κατά πολιτικών πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αποτελούν επιθέσεις κατά της ίδιας της δημοκρατίας και κατά της ομαλής λειτουργίας του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος. Είναι συμπεριφορά βαθιά αντιδημοκρατική, αποσταθεροποιεί την πολιτική ομαλότητα και πλήττει καίρια την ανάπτυξη του τόπου. Οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Με ιδεολογικά και πολιτικά επιχειρήματα πρέπει να αντιμετωπίσουμε από κοινού, κόμματα, κοινωνικοί φορείς αλλά και κάθε πολίτης ξεχωριστά, τα επικίνδυνα αυτά φαινόμενα με στόχο να τα εξαλείψουμε».

Σχετικά με το ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει: «Κατανοώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις συνιστώσες και γενικότερα τις αντικρουόμενες τάσεις που έχει στους κόλπους του. Επίσης είναι γεγονός, αποδεδειγμένο μάλιστα, ότι πρωταγωνιστές επεισοδίων είναι στελέχη του με ονοματεπώνυμο. Θα περίμενα λοιπόν και θα ήθελα να παίρνει σαφή θέση κυρίως ο πρόεδρός του για τα επεισόδια που, όπως προανέφερα, πλήττουν την ίδια τη δημοκρατία. Και βεβαίως ως ένας συντεταγμένος πολιτικός φορέας να αποδοκιμάζει κάθε φορά τα συγκεκριμένα γεγονότα. Είναι ευκαιρία, μετά την πρόσκληση του πρωθυπουργού, να συνεργαστούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας ώστε να αντιμετωπιστούν από κοινού τα θλιβερά και επικίνδυνα για τη δημοκρατία μας φαινόμενα».

"Η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ έχει «παγκαλοποιηθεί» πλήρως" απαντά σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

skai

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6586&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote