Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Παρακολουθούσαν και συγγενείς νεκρών στρατιωτών!
Παρακολουθούσαν και συγγενείς νεκρών στρατιωτών! Εκτύπωση E-mail
08.07.11

Την αποστροφή του εξέφρασε εκπρόσωπος των βρετανών βετεράνων «Βρετανική Βασιλική Λεγεώνα (RBL)» για τις αποκαλύψεις που θέλουν την ταμπλόιντ εφημερίδα να News of the World να έχει παρακολουθήσει τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες συγγενών στρατιωτών που σκοτώθηκαν.

 

Η News of the World, που ανήκει στον αυστραλό μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοκ, παρασύρεται στη δίνη ενός μεγάλου σκανδάλου υποκλοπών, που περιλαμβάνει από διασημότητες μέχρι θύματα εγκλημάτων και τρομοκρατικών επιθέσεων.

Η RBL, η οποία προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε τραυματίες στρατιώτες και φροντίζει συγγενείς στρατιωτών που έπεσαν στο καθήκον, είναι μεταξύ των οργανώσεων που δημοσιεύουν τακτικά διαφημίσεις στη News of the World. Η οργάνωση ανακοίνωσε πως διέκοψε όλες τις σχέσεις με την εφημερίδα όσο εκκρεμούν οι κατηγορίες.

Στη Βρετανία ο ηγέτης των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον  για «καταστροφικό λάθος κρίσης» όταν τοποθέτησε ως εκπρόσωπό του τον Άντι Κόουλσον, άλλοτε διάδοχο της Ρεμπέκα Μπρουκς στο τιμόνι της News of the World.  Η Μπρουκς είναι στενή συνεργάτιδα του Ρούπερτ Μέρντοχ. Ο Κόουλσον παραιτήθηκε τον Ιανουάριο.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6576&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote