Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Σαμαράς: «Δεν εμπιστεύεστε την ίδια σας την κυβέρνηση»
Σαμαράς: «Δεν εμπιστεύεστε την ίδια σας την κυβέρνηση» Εκτύπωση E-mail
19.06.11

«Δε δίνουμε ψήφο στη νέα σας κυβέρνηση γιατί ούτε εσείς την εμπιστεύεστε. Η κυβέρνησή σας επιμένει σε μια πολιτική που όχι μόνο δεν λύνει το πρόβλημα αλλά δημιουργεί και άλλα», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ. Επανέλαβε την πρότασή του για προσφυγή στις κάλπες.

 Στην ομιλία του έπειτα από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αναφερόμενος στις πολιτικές και οικονομικές αστοχίες του ΠΑΣΟΚ.


«Αυτήν την εβδομάδα έχουν γίνει απίστευτα πράγματα στον τόπο. Όπως κατάλαβα θέλατε να παραιτηθείτε και να προχωρήσουμε μετά σε κυβέρνηση εθνικής συννενόησης, κάτι που δεν έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.


«Δε δίνουμε ψήφο στη νέα σας κυβέρνηση γιατί ούτε εσείς την εμπιστεύεστε. Η κυβέρνησή σας επιμένει σε μια πολιτική που όχι μόνο δεν λύνει το πρόβλημα αλλά δημιουργεί και άλλα», σχολίασε και συνέχισε:


«Θα ήθελα να ξέρω έναν μόνο αριθμητικό στόχο του αξιόπιστου, όπως λέτε, προγράμματος σας που έπεσε μέσα. Εκεί που προβλέπατε ότι το έλλειμμα θα πέσει στο -4% ανέβηκε στο +13%. Άρα οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έπιασαν τόπο».


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρόταση του κ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα.


«Εύχομαι να μην βάλετε κάποιο διχαστικό δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό. Αρκετή ένταση έχετε ήδη δημουργήσει».


Επίσης, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε την πρότασή του για άμεση προσφυγή στις κάλπες και αναφέρθηκε στη διατήρηση των προνομίων που διατηρούν οι συντεχνίες σε ορισμένες ΔΕΚΟ, όπως η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η οποία απειλεί να «κατεβάσει τους διακόπτες» του ηλεκτρισμού.


Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο για να διορθωθούν οι αδικίες και να μην «πάνε τσάμπα οι θυσίες του ελληνικού λαού».


www.kathimerini.gr

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6534&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote