Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ “ΜΑΝΩΛΙΟΥ"”
ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ “ΜΑΝΩΛΙΟΥ"” Εκτύπωση E-mail
18.06.11

Του Σάκη Σερέτη
Δεν νομίζω ότι ο ανασχηματισμός που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός, θα μπορέσει να συνεισφέρει θετικά αποτελέσματα στην μεταστροφή του κλίματος στην Ελλάδα, καθόσον με παλιά υλικά και την ίδια αρχιτεκτονική νοοτροπία, δεν γίνεται να χτίσεις κάτι καινούργιο..

“Κυβέρνηση υπό προθεσμία που έχει σκοπό να εφαρμόσει την ίδια λαθεμένη πολιτική” χαρακτηρίζει η Αξιωματική αντιπολίτευση το νέο κυβερνητικό σχήμα, ενώ περίπου στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται όλα τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης και όλοι μαζί , θεωρούν αναμενόμενη την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Μια γρήγορη ματιά στα πρόσωπα που απαρτίζουν την νέα σύνθεση της κυβέρνησης, οδηγεί αυτόματα στο συμπέρασμα ότι ο Πρωθυπουργός, συνθηκολόγησε με το βαθύ Πασόκ και δίνοντας γη και ύδωρ σε στελέχη που δεν ανήκουν στον κύκλο του, προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες εκλογές.
Η αντικατάσταση του Γ. Παπακωσταντίνου αν μη τι άλλο, αποτελεί ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής που ακολουθήθηκε, ενώ η ανακύκλωση των ίδιων προσώπων σε κυβερνητικά πόστα, παραπέμεπει σε μια κυβέρνηση υπό προθεσμία αφού αναμένεται να εφαρμοστεί η ίδια πολιτική συνταγή.
Όσον αφορά στα προαναγγελθέντα περί σαρωτικού ανασχηματισμού και την συμμετοχή εξωκοινοβουλευτικών τεχνοκρατών, καθώς επίσης και την ύπαρξη μικρού και ευέλικτου κυβερνητικού σχήματος, αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά επιταγές χωρίς αντίκρυσμα.
Ωστόσο παρόλα αυτά ο κ. Γ. Παπανδρέου έχει και μια πρωτιά .
Μέσα σε 20 μήνες διακυβέρνησης, τρεις φορές “άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς”.
Λέτε να υπάρξει και τέταρτη;

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6533&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 18.06.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote