Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΕΝ Εκτύπωση E-mail
18.10.07
Η εφαρμογή της συμφωνίας της 8ης Ιουλίου και οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας ήταν σε γενικές γραμμές τα θέματα που συζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος με τον Κοινοτικό Επίτροπο αρμόδιο για τη διεύρυνση Ολι Ρεν, την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στη Λισαβόνα, όπου συμμετέχει στο Ατυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε πως είχε συνεννοηθεί με τον κ. Ρεν για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης όταν τον είχε δει στη Νέα Υόρκη, προσθέτοντας πως συζήτησαν γενικά για το Κυπριακό και τα διάφορα θέματα που εκκρεμούν στο πλαίσιο της ΕΕ

.  ``Το κύριο θέμα ήταν γύρω από την εφαρμογή της συμφωνίας Γκαμπάρι, την οποία η ΕΕ υποστηρίζει και ειδικότερα ο κ. Ρεν, και η συζήτησή μας περιστράφηκε γύρω από τα κεφάλαια που εκκρεμούν, τις συζητήσεις για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας.

 Αυτά ήταν σε γενικές γραμμές``, είπε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος.  Σε ερώτηση κατά πόσο συζητήθηκε το θέμα της άρσης της λεγόμενης απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως ούτε ο κ. Ρεν το ήγειρε ούτε ο ίδιος και πρόσθεσε: ``Δεν νομίζω ότι είναι τώρα το κύριο θέμα``.   

   ΚΥΠΕ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=652&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 18.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote