Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πεταλωτής: "Αντισυγκεντρώσεις και Κοτζαμάνηδες"
Πεταλωτής: "Αντισυγκεντρώσεις και Κοτζαμάνηδες" Εκτύπωση E-mail
03.06.11

Την τακτική των "αντισυγκεντρώσεων" που φέρνουν στις μνήμες "την εποχή των Γκοτζαμάνηδων", στηλίτευσε από το Αγρίνιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη με ομιλητή τον ίδιο.

"Δυστυχώς σήμερα βλέπουμε ως Γκοτζαμάνηδες τους λεγόμενους αριστερούς", δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος απαντώντας στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν υπήρχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχική ομάδα που οργάνωσε την αντισυγκέντρωση, επικαλέστηκε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που έδωσε ονόματα τεσσάρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κατέχουν αιρετές θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο της Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας.


Ο κ. Πεταλωτής συμμετέχει σε εκδήλωση της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ με θέμα Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Πράσινος Τουρισμός και εναλλακτικές πηγές ενέργειας στο Αγρίνιο και έξω από το κτίριο όπου διεξάγεται η εκδήλωση είναι συγκεντρωμένη μία ομάδα νεαρών, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης όμως δεν έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής επεισόδια.


"Είναι τραγικό οι συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, όλο αυτό το διάστημα την ώρα που κάνει μια πραγματική προσπάθεια να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, κάποιοι οι οποίοι δεν είναι οι γνωστοί ειρηνικοί και "Αγανακτισμένοι" πολίτες, αλλά κομματικοί εγκάθετοι δυστυχώς του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επιλέξει να ασκεί μία δήθεν αριστερή πολιτική, η οποία ουσιαστικά είναι φασίζουσα, προσπαθώντας να ματαιώσουν τέτοιες συγκεντρώσεις", ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


"Η φασίζουσα συμπεριφορά και νοοτροπία δεν έχει μόνο χρώμα μαύρο, έχει δυστυχώς και το χρώμα συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών και στην προκειμένη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ", είπε ο κ. Πεταλωτής και ανέφερε ότι μέσα από ιστολόγια διάβαζε ότι ματαίωσε την επίσκεψή του στο Αγρίνιο.

"Εγώ όμως είμαι εδώ γιατί πρέπει να βρίσκουμε στην περιφέρεια, όχι στην εκλογική μου περιφέρεια, είμαι εδώ στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα μας κλείσουν στα σπίτια μας και στα γραφεία μας και θα μας απαγορεύσουν να περπατάμε και να βλέπουμε κόσμο, θα πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθούν και να πουν εάν δέχονται αυτή την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, εάν δέχονται το κοινοβουλευτικό σύστημα της δημοκρατίας που έχουμε ή νομίζουν ότι με αυτές τις μεθόδους θα φέρουν άλλους είδους καθεστώτα, τα οποία όμως ο ελληνικός λαός έχει καταδικάσει με αγώνες, για να μην υπάρχουν αυτές οι αντισυγκεντρώσεις πριν από πολλά χρόνια".


"Το ΠΑΣΟΚ όχι απλώς δεν σταματά, αλλά διοργανώνει εκατοντάδες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, συγκεντρώσεις συζήτησης και όχι χειροκροτήματος, ούτε γιουχαΐσματος, όπως κάνουν πολλοί από αυτούς οι οποίοι δηλώνουν ότι ανησυχούν με τη σημερινή κατάσταση της χώρας", σημείωσε.


"Ο κόσμος της περιφέρειας είναι εδώ, είμαστε στον κόσμο της περιφέρειας, ανταλλάσσουμε απόψεις, εξηγούμε στον κόσμο τι κάνουμε. Βάζουμε στο πρόγραμμα μας και στην κυβερνητική μας πολιτική την αγωνία έτσι όπως εκδηλώνεται σε αυτές τις επαφές που έχουμε με τον κόσμο της περιφέρειας και φυσικά δεν θα σταματήσουμε ποτέ να είμαστε στον κόσμο", συμπλήρωσε και κατέληξε.


"Θα είμαστε δίπλα και μέσα στον κόσμο και κανένας με τις τραμπούκικες και φασιστικές μεθόδους, ασχέτως αν ονομάζεται κατ' επίφαση αριστερός, θα μας σταματήσει, γιατί αυτή η δημοκρατική παράταξη την οποία εκφράζει το ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλά χρόνια ακριβώς έχει και μνήμη και μέλλον μπροστά της".


 


ΝΟΟΖ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6491&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote