Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
23.05.11

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

 

 

Οι δημιουργίες 18 Ελληνοαμερικανών καλλιτεχνών παρουσιάστηκαν το Σάββατο 21 Μαΐου στο Σταθάκειο πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια, σε μια έκθεση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πολιτιστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

Η ιδέα της έκθεσης ανήκει στον κ. Γεώργιο Ντέλη, ο οποίος σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Πολιτιστικής επιτροπής Αθανάσιο Αρώνη και τον Βασίλειο Χρυσοχόο οργάνωσαν με επιτυχία την εκδήλωση.

Συνολικά περίπου 500 Ομογενείς στην πλειοψηφία επισκέφθηκαν την έκθεση, ενώ τα ονόματα των καλλιτεχνών που παρουσίασαν τα έργα τους έχουν ως εξής: Αννα Νεοφώτιστου, Βασίλειος Χρυσοχόος, Γεώργιος Ντέλης, Ζωή Ροδοπούλου, Σύλβια Μουτζούρου, Κώστας Κοσμογιάννης, Τέρυ Ευαγγελάτος, Στέφανος Μιλκίδης, Σοφοκλής Πλοκαμάκης, Χαρίκλεια Μιχαηλίδου, Πανδώρα Σπήλιου, Νίκος Κολοβός, Ευσταθία Φράγκου, Διονύσης Μαραβέλιας, Αγγελος Κώστας,, Μαγδαληνή Μαυρουδή, Πατρίσια Στίβενς, Μαρκ Ζ-Μαν και Μέλοντι Ριντ.

Στην εκθεση παρουσιάστηκαν έργα ζωγραφικής, ποίησης , κινουμένων σχεδίων και κοσμημάτων , ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα έργα που τους άρεσαν.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης προσφέρθηκαν διάφορα μεζεδάκια και κρασί προσφορά του εστιατορίου Άστρον και του Γεωργίου Ντέλη, ενω τα γλυκά προσέφερε το ζαχαροπλαστείο Λευκός Πύργος.

Η πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους επισκέπτες, μέσω της οποίας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα των Ομογενών καλλιτεχνών της ευρύτερης περιοχής .

Για φωτογραφίες απο την εκδήλωση πατήστε εδω

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6475&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 06.06.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote