Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Αποκαλύψεις για «κρυφές ατασθαλίες» στη Ν. Υόρκη από τη «Μαντάμ Μανχάταν»
Αποκαλύψεις για «κρυφές ατασθαλίες» στη Ν. Υόρκη από τη «Μαντάμ Μανχάταν» Εκτύπωση E-mail
20.05.11

Τι κοινό έχει ο Στρος Καν με τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Ελιοτ Σπίτσερ; Απόλαυσαν και οι δύο την παρέα των κοριτσιών της «Μαντάμ Μανχάταν», όπως είναι γνωστή η 35χρονη ιδιοκτήτρια γνωστού πρακτορείου κολ γκερλ της Νέας Υόρκης Κριστίν Ντέιβις (κοινή ήταν και η μοίρα των δύο πολιτικών, αφού ο Δημοκρατικός κυβερνήτης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση το 2008).

Τις «κρυφές ατασθαλίες» του Στρος Καν στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε η ίδια η «Μαντάμ Μανχάταν» στη βρετανική «Ντέιλι Τέλεγκραφ». Διευκρίνισε ότι αυτό συνέβη το 2006, όταν ήταν υποψήφιος αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος. «Εως τώρα τήρησα εχεμύθεια», είπε, «αλλά παύω να τον καλύπτω από τη στιγμή που επιτέθηκε σε μία γυναίκα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο DSK την πήρε αυτοπροσώπως στο κινητό και πλήρωσε 1.200 δολάρια για «υπηρεσίες» δύο ωρών σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Και οι δύο κοπέλες του πρακτορείου που τον «εξυπηρέτησαν» (η μία τον Ιανουάριο και η άλλη τον Σεπτέμβριο του 2006) παραπονέθηκαν ότι τις κακομεταχειρίστηκε. Η πρώτη μάλιστα αρνήθηκε κατηγορηματικά να τον ξαναδεί.

Στο μεταξύ, οι θεωρίες συνωμοσίας διχάζουν και τη... Γουινέα, πατρίδα της 32χρονης καμαριέρας στη Δυτική Αφρική. Κάποιοι ζητούν από την κυβέρνηση της χώρας τους να... πάρει θέση. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, η περίπτωσή της αναβίωσε εθνικά πάθη, αφού την υποστηρίζουν μόνο οι εκπρόσωποι της φυλετικής της ομάδας των Πεούλ στην οποία ανήκει.

Οι άλλες φυλές της Γουινέας τείνουν στην εκδοχή της συνωμοσίας σε βάρος του Στρος Καν, αφού δεν συμπαθούν τους Πεούλ, που τυγχάνει η πολυπληθέστερη εθνοτική ομάδα στην αφρικανική χώρα των 10 εκατομμυρίων.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της καμαριέρας, Τζεφ Σαπίρο, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να καταθέσει και αγωγή σε βάρος του Στρος Καν, μολονότι γνωστός ποινικολόγος της Ν. Υόρκης ισχυρίστηκε πως η παθούσα θα μπορούσε να του πάρει «πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση».

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6468&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote