Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Εκτύπωση E-mail
17.05.11

Το όραμα για την αγορά του κτηρίου που συνορεύει με το Σταθάκειο, έχει αρχίσει και απασχολεί πολύ σοβαρά την αρμόδια επιτροπή στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, η οποία αφού ολοκλήρωσε την έρευνα της σχετικά με τις δυνατότητες του κτηρίου, κατέθεσε την πρόταση της προς το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας..

Η επιτροπή κτηρίου αποτελείτε από τους κ. κ. Κωνσταντίνο Λαμπράκη, Γεώργιο Κίτσιο. Χρήστο Βουρνά , Ντίνο Ράλλη, Νικόλαο Σταθάτο και τον νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Βασίλειο Σφυρόερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή κτηρίου που προανέφερα, θεωρεί ότι η αγορά του εν λόγω ακινήτου αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την Ομοσπονδία, καθώς ο συντελεστής δόμησης παρέχει κάποια αυξημένα πλεονεκτήματα, ειδικά για οργανισμούς κοινής ωφελείας όπως η Ομοσπονδία.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι το κτήριο έχει τις δυνατότητες να αποπληρώνει τις δανειακές υποχρεώσεις του από τα ενοίκια που θα εισπράττει, ενώ το ποσόν που απαιτείτε σαν προκαταβολή, θα καταβληθεί από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και από τις προσφορές κάποιων “τολμηρών” επιχειρηματιών της Ομογένειας..

Η τιμή αγοράς του κτηρίου ανέρχεται στο ποσόν των 850.000 δολαρίων , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι πρώτες επαφές, με πιστωτικά ιδρύματα, σχετικά με την έκδοση του δανείου.

Βεβαίως όλες οι λεπτομέρειες, αναμένεται να συζητηθούν από το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και κατόπιν θα φέρουν το θέμα προς έγκριση, στην γενική συνέλευση των συλλόγων -μελών του οργανισμού.

Η στήλη εύχεται καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων της επιτροπής αγοράς του κτηρίου, ευχόμενη να μην αποτελέσει αυτή η κίνηση, την αφετηρία ενός νέου γύρου στείρας αντιπολίτευσης.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6460&Itemid=34

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote