Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μπακογιάννη: «Καταστροφικό σενάριο» η έξοδος από το ευρώ
Μπακογιάννη: «Καταστροφικό σενάριο» η έξοδος από το ευρώ Εκτύπωση E-mail
09.05.11

Καταστροφικό σενάριο, το οποίο δεν πρέπει καν να συζητάμε, χαρακτήρισε την αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Νομίζω ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός είναι ένας εφιάλτης. Είναι ένα καταστροφικό σενάριο το οποίο δεν πρέπει ούτε καν να συζητάμε», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη στο περιθώριο του 5ου προσυνεδρίου της ΔΗΣΥ που διεξάγεται στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Αυτός είναι ο λόγος, πρόσθεσε, για τον οποίο η ΔΗΣΥ «από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει την ανάγκη της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων». «Έτσι ώστε να συμφωνήσουμε σε ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων, αλλαγών οι οποίες είναι αναγκαίες για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.»

«Αντί να μεμψιμοιρούμε, αντί να περιμένουμε να μας σώσει κάποιος Θεός να καταλάβουμε ότι από μας θα κριθεί αν η Ελλάδα βγει από την κρίση», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση, επανέλαβε τη θέση της λέγοντας ότι είναι θετική στο ενδεχόμενο συνεννόησης των δυνάμεων.

Η ΔΗΣΥ δεν αναζητά να συγκυβερνήσει, είπε. Θεωρεί όμως ότι «είναι απολύτως αναγκαίο τα δυο παλαιά κόμματα στην Ελλάδα να συμφωνήσουν και να συνεννοηθούν και να προχωρήσουν στις αναγκαίες αλλαγές ώστε η χώρα και να μην είναι δούλοι των οποιονδήποτε συντεχνιών όπως εμφανίζονται σήμερα».

skai

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6431&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote