Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Τουρκία - Ελλάδα:0-1 Εκτύπωση E-mail
17.10.07

Αυτή ήταν ρεβάνς! Η νίκη μέσα στην Τουρκία (η πρώτη επί των γειτόνων μας, μετά από 55 χρόνια), όχι μόνο έσβησε την ήττα στο Καραϊσκάκη, αλλά στέλνει, από τώρα, την Εθνική μας στα τελικά του Euro. Η ελληνική ομάδα, πιο απολαυστική από ποτέ, σε αυτή την προκριματική φάση, έδωσε ρεσιτάλ τακτικής και ωραίου ποδοσφαίρου, σφραγίζοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την πρόκρισή της.

Το κατάμεστο Αλί Σαμι Γεν, μπορεί να "κόχλαζε" από 25.000 Τούρκους, αλλά μάλλον συνειδητοποίησε ποια ομάδα ήταν η καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ρεχάγκελ είχε μελετήσει άριστα το ματς, οι παίκτες του πήραν άριστα στην εφαρμογή των πλάνων κι αν μπορούσαν να ευστοχήσουν στην σωρεία των μεγάλων ευκαιριών που έχασαν θα μιλάγαμε για ... αστρονομικό σκορ.

Δεν πειράζει! Και το 1-0 καλό είναι. Με χρυσό σκόρερ τον Γιάννη Αμανατίδη (79) που μαζί με τους Μπασινά, Καραγκούνη, Άντζα και Τοροσίδη συνθέτουν την κορυφαία τετράδα. Ποιος υστέρησε όμως; Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Τούρκοι έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 87, όταν το δοκάρι έσωσε το σουτ του Αρντά

Πηγή: Sport24

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=642&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 18.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote