Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Απειλούν με χτυπήματα σε Πακιστάν και ΗΠΑ οι Ταλιμπάν
Απειλούν με χτυπήματα σε Πακιστάν και ΗΠΑ οι Ταλιμπάν Εκτύπωση E-mail
02.05.11

Με επιθέσεις εναντίον της πακιστανικής ηγεσίας, των πακιστανικών ενόπλων και των Ηνωμένων Πολιτειών απείλησαν οι Ταλιμπάν, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Μπιν Λάντεν.

«Τώρα οι Πακιστανοί κυβερνώντες, ο Πρόεδρος Ζαρντάρι και ο στρατός, θα είναι οι πρώτοι μας στόχοι. Η Αμερική θα είναι ο δεύτερος στόχος μας», δήλωσε ο Εσανουλάχ Εχσάν, εκπρόσωπος του Κινήματος Ταλιμπάν [ΤΤΡ] του Πακιστάν, μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο Reuters.

Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως τουλάχιστον 12 ανώτερα ηγετικά στελέχη της Αλ Κάιντα εξακολουθούν και βρίσκονται στο Πακιστάν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής Μυστικών Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Ρότζερς.

«Από τα 20 ανώτερα στελέχη της Αλ Κάιντα, τουλάχιστον δώδεκα εξ αυτών θεωρείται πως ταξιδεύουν, σε κάποια σημεία, μέσα στο Πακιστάν», τόνισε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

«Είναι απίστευτα σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε σχέσεις με το Πακιστάν, ώστε να μπορέσουμε να καταδιώξουμε εκείνους τους στόχους, που γνωρίζουμε ότι αντιπροσωπεύουν απειλή για τις ΗΠΑ», πρόσθεσε.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6416&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote