Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Δελτίο τύπου απο την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης
Δελτίο τύπου απο την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
25.04.11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, την 14η Απριλίου 2011, αποφάσισε όπως απαγορευθεί από σήμερα η είσοδος του κ. Αλέξανδρου Στεφανόπουλου , στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ομοσπονδίας, καθώς και στις εκδηλώσεις που αυτή διοργανώνει.

Η απόφαση ελήφθη διότι κατ’ επανάληψη στο Site greekamericannewsagency, δημοσιεύονται γεγονότα τα οποία αφορούν την Ομοσπονδία κατά τρόπο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν συνάδει με την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Η απόφαση ελήφθη με μυστική ψηφοφορία με ψήφους 11 υπέρ 4 κατά, και 1 αποχή επί 16 παρόντων μελών.

Ο ανωτέρω είχε κριθεί ανεπιθύμητος για τον ίδιο λόγο από το Διοικητικό Συμβούλιο της περιόδου 2006-2008, κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως της 26η Μαρτίου 2008. Η πρόταση με έντεκα παρόντες συμβούλους, είχε ψηφιστεί με 8 ψήφους υπέρ, 2 κατά και μία αποχή.

Το παρόν Συμβούλιο, είχε αποφασίσει σε συνεδρίαση την 4η Ιανουαρίου 2011, να αναστείλει την ποινή του, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που θα συνεχίσει τις αναλήθειες για τις δραστηριότητες της ομοσπονδίας και δεν θα τηρήσει τους κανόνες δεοντολογίας, τότε θα ισχύσει η απαγόρευση εισόδου του στο «Σταθάκειο Κέντρο».


Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6390&Itemid=37

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων