Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Το Πάσχα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας
Το Πάσχα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας Εκτύπωση E-mail
24.04.11

Εκτός Αθηνών επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας γιόρτασε το Πάσχα στην Κέρκυρα, στον Ναυτικό Σταθμό του νησιού. "Είναι δύσκολες ημέρες, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες μας. Η Ανάσταση του Χριστού θα μας βοηθήσει, ο ελληνικός λαός να περάσει τον δικό του Γολγοθά. Είμαι βέβαιος, πιστεύω σε αυτό, ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις", δήλωσε.

Στην Ύδρα βρίσκεται για τις γιορτινές ημέρες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Σε μήνυμά του αναφέρει: "Παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα σήμερα αλλάζει και ξαναγεννιέται. Μέσα από τις δυσκολίες και τις προσπάθειες όλων μας, αλλάζουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις. Σκεφτόμαστε υπεύθυνα το κοινό καλό, τα παιδιά μας, το αύριο. Παρά τις δυσκολίες, περπατάμε μαζί αυτόν τον δρόμο, σπάμε την απαισιοδοξία και τη μοιρολατρία, παίρνουμε την αλλαγή στα χέρια μας. Και θα πετύχουμε. Θα καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε μία πατρίδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι".

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετέβη στο Ναύπλιο, όπου παρακολούθησε την Αναστάσιμη Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο, ενώ επισκέφτηκε την 24η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη. Σε δήλωσή του ανέφερε: "Ο θρίαμβος της Ανάστασης φέρνει την ελπίδα, που δεν είναι γραμμένη πάνω στην άμμο ή στον αέρα, αλλά είναι δεμένη στον στέρεο βράχο του ρεαλισμού, της αυτοπεποίθησης και της ευθύνης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στην Αταλάντη.

Στην Αθήνα επέλεξαν να παραμείνουν η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Ιερώνυμου

Συνομιλία είχαν με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Κατά τη  συνομιλία αντάλλαξαν αναστάσιμες ευχές, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε κουράγιο στον πρωθυπουργό και ευόδωση των προσπαθειών του. Συμφώνησαν δε να έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις τους.

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6386&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote