Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Νεκροί και τραυματίες από επιδρομή του ΝΑΤΟ»
«Νεκροί και τραυματίες από επιδρομή του ΝΑΤΟ» Εκτύπωση E-mail
22.04.11

Για νεκρούς και τραυματίες από επιδρομές του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Γαριάν- σε απόσταση 90 χλμ νοτιοδυτικά της Τρίπολης-κάνει λόγο το λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων Jana, που επικαλείται στρατιωτική πηγή. 

«Η πόλη Γαριάν αποτέλεσε σήμερα στόχο βομβαρδισμών του επιτιθέμενου σταυροφόρου
αποικιοκράτη», μετέδωσε το πρακτορείο, το οποίο επικαλείται «στρατιωτική πηγή» και προσέθεσε ότι υπάρχει ένας «κάποιος αριθμός πολιτών που σκοτώθηκε και ένας άλλος (αριθμός) που τραυματίστηκε».
 
Η επιδρομή κατέστρεψε σπίτια και τρομοκράτησε γυναίκες και παιδιά, σύμφωνα με το Jana, το οποίο δεν διευκρίνισε τον αριθμό των θυμάτων.

Χθες το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λιβύης μετέδωσε ότι 7 άμαχοι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν σε επιδρομές του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Χέλατ αλ Φεριάν, νοτιοδυτικά της Τρίπολης.

Ωστόσο το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν έχει «καμία ένδειξη» για το θάνατο αμάχων κατά τους βομβαρδισμούς αυτούς που πραγματοποίησε χθες τη νύχτα η συμμαχία κοντά στην Τρίπολη.

«Υπήρξε αεροπορικό πλήγμα του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Χέλατ αλ Φεριάν. Ο στόχος ήταν ένα καταφύγιο στο οποίο στεγάζεται κέντρο διοίκησης και ελέγχου στο κέντρο μιας στρατιωτικής βάσης», εξήγησε αξιωματούχος του ΝΑΤΟ στο Γαλλικό Πρακτορείο, υπό τον όρο της διατήρησης της ανωνυμίας του.


ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6378&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote