Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Στις 19/4 στο δικαστήριο ο Μουμπάρακ
Στις 19/4 στο δικαστήριο ο Μουμπάρακ Εκτύπωση E-mail
13.04.11

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και οι δύο γιοί του θα εμφανιστούν σε δικαστήριο του Καΐρου την Τρίτη 19 Απριλίου, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Ο Μουμπάρακ νοσηλεύεται στο μεταξύ με καρδιακό επεισόδιο.

Ο ίδιος και οι δύο γιοί του τέθηκαν υπό κράτηση και ο γενικός εισαγγελέας ζήτησε την κλήτευσή τους για τις κατηγορίες του θανάτου αντικαθεστωτικών διαδηλωτών, της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος και της κατάχρησης εξουσίας.


Το επίσημο πρακτορείο Mena μετέδωσε νωρίτερα ότι η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου, είναι "ασταθής", επικαλούμενο μία ιατρική πηγή από το νοσοκομείο του Σαρμ ελ Σέιχ όπου νοσηλεύεται από χθες Τρίτη.

Ο Μουμπάρακ, 82 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο διεθνές νοσοκομείο του Σαρμ ελ Σέιχ και η "κατάσταση της υγείας του είναι ασταθής", σύμφωνα με αυτή την πηγή. "Η ιατρική ομάδα παρακολουθεί στενά την κατάστασή του", πρόσθεσε.

Χθες Τρίτη το Mena είχε μεταδώσει ότι ο Μουμπάρακ υπέστη καρδιακό επεισόδιο στη διάρκεια της ανάκρισής του για την υπόθεση των βιαιοτήτων που διαπράχθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εναντίον των διαδηλωτών που ζητούσαν την πτώση του.


nooz

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6351&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote