Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Εκτύπωση E-mail
05.04.11

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η νεολαία της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το επόμενο Σάββατο 9 Απριλίου στο Σταθάκειο.

Η εκδήλωση της νεολαίας εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821 και τα έσοδα που θα προκύψουν, θα διατεθούν στα παιδιά της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και οι Ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Αστόρια, καθώς επίσης και επώνυμοι Ομογενείς που αγκάλιασαν αυτή την αξιόλογη προσπάθεια της νεολαίας, συνεισφέροντας διάφορα χρηματικά ποσά.

Η αρχή έγινε με την προσφορά των 200 δολαρίων από τον κ. Μάρκο Μαρινάκη, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του συμβουλίου της νεολαίας, αναμένεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και άλλοι Ομογενείς μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Τα φαγητά, όπως και τα κρασιά ,καθώς επίσης και τα γλυκά της εκδήλωσης, έχουν ήδη εξασφαλιστεί χάρη στις προσφορές του Mediteranean Food Market, τα εστιατόρια “Αγνάντι” και “Σταμάτης”,το ζαχαροπλαστείο “Αρτόπολις,”, ενώ τα κρασιά αποτελούν προσφορά του κ. Κώστα Καραλέκα.

Η είσοδος έχει οριστεί στο συμβολικό ποσόν των 15 δολαρίων και περιλαμβάνει φαγητό για όλους τους καλεσμένους και ποτό για τους ενήλικες.

Θα υπάρχει επίσης μουσική από DJ και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών αναμένονται περίπου στα 200 άτομα.

Το διοικητικό συμβούλιο της νεολαίας, απαρτίζεται από μέλη των φοιτητικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής Νέας Υόρκης και Νέας Υερσέης και έχει ως εξής:

Γεωργία Γουρνά, Αννα Δρίτσα, Κώστας Γουρλάκης, Κατερίνα Πουγιουκλή, Ηλίας Λάρης, Βίκυ Καρατζά, Αθανασία Τσορορού, Μιχάλης Γιάννου, Δημήτρης Μαρούλης και Ανδρέας Κυρώνης, ενώ ο συνδετικός κρίκος μεταξύ νεολαίας και Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων είναι ο κ. Απόστολος Σκοτίδας, ο οποίος εξελέγη από την γενική συνέλευση του οργανισμού.

Αυτή η εκδήλωση, αποτελεί το πρώτο βήμα των φιλόδοξων σχεδίων που έχει προγραμματίσει η νεολαία της Ομοσπονδίας και ξεκινώντας την υλοποίηση τους, καλεί όλους τους Ελληνοαμερικανούς συνομίληκους της καθώς και τους φίλους τους, να συμμετέχουν σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια, η οποία θα πρέπει να τύχει και της κατάλληλης στήριξης από όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και Νέας Υερσέης.

Η πρώτη κίνηση που αφορά στην συγκέντρωση του πυρήνα της νεολαίας, αποτελεί αρκετά αισιόδοξο γεγονός για το μέλλον της Ομοσπονδίας, καθώς τα τελευταία χρόνια η ενεργή συμμετοχή της νεολαίας στα κοινά, παρόλο που ήταν ένα από τα βασικά ζητούμενα, δυστυχώς παρέμενε μόνο στον κατάλογο των προεκλογικών υποσχέσεων του κάθε συνδυασμού που διεκδικούσε την ψήφο μας.

Ας την στηρίξουμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6335&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 05.04.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote