Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πεταλωτής : Ο πρόεδρος της ΝΔ μηδενίζει την εθνική προσπάθεια
Πεταλωτής : Ο πρόεδρος της ΝΔ μηδενίζει την εθνική προσπάθεια Εκτύπωση E-mail
03.04.11

"Ως άλλη Κασσάνδρα, ο κ. Σαμαράς , απαξιώνει και μηδενίζει την εθνική προσπάθεια, την προσπάθεια και τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών, προεξοφλώντας δήθεν αποτυχίες", δήλωσε , ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της Ν.Δ , σε συνέντευξή του, στην " Καθημερινή " καθώς και στην ομιλία του προς τους προέδρους των ΝΟΔΕ.

Ο κ. Πεταλωτής , υπογραμμίζει ότι " κυβέρνηση και πολίτες προχωράμε με συνέπεια, σχέδιο, δουλειά και όραμα στην έξοδο από την κρίση, αφήνοντας τον κ. Σαμαρά και την παράταξή του να υπερθεματίζουν και να συντάσσονται με τις προβλέψεις των κερδοσκόπων και των καταστροφολόγων. Θα τους διαψεύσουμε όλους και πάλι" ..

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής, επισημαίνει ότι " ο κ. Σαμαράς, για μια ακόμα φορά, συνεχίζει να μονολογεί για θέματα “συγκυβέρνησης”, για τα οποία ποτέ δεν ερωτήθηκε και δεν του ζητήθηκε από κανένα. Εκφράζοντας μάλλον μέσα στις συνεχείς ψευδαισθήσεις του ευσεβείς πόθους, που θα παραμείνουν πόθοι. Οι προφανείς εσωκομματικοί του λόγοι, δεν μας αφορούν, δεν αφορούν τους πολίτες".

" Αυτό που θα ενδιέφερε, τονίζει , ο κ. Πεταλωτής, θα ήταν μια στοιχειώδης σοβαρότητα της ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση, την οποία όμως όπως αποδεικνύεται καθημερινά, όχι απλώς δεν την βρήκε και με την παρούσα ηγεσία της, αλλά αντίθετα συνεχώς απομακρύνεται. Με "προτάσεις" και "εκτιμήσεις" από βαθιά νυχτωμένες έως επικίνδυνες".

Ο κ. Πεταλωτής , σημειώνει ότι, στη σημερινή του ομιλία , ο πρόεδρος της ΝΔ , " αναφέρεται στο “μέλλον” της χώρας, με την ίδια θολότητα με την οποία αναφέρεται στο παρελθόν της παράταξής του. Ένα παρελθόν βεβαρημένο, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Ένα παρελθόν το οποίο ο ίδιος υποστήριξε φανατικά, συμμετέχοντας, ως επίλεκτο στέλεχος των κυβερνήσεων της ΝΔ στο «πανηγύρι» που γινόταν στις πλάτες του ελληνικού λαού".

skai

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6331&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote