Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μετωπική για το e-mail της δραχμής
Μετωπική για το e-mail της δραχμής Εκτύπωση E-mail
15.03.11

Αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα διακινούμενα μέσα από ύποπτα e - mail σενάρια χρεοκοπίας.Αφορμή ήταν οι οξύτατοι σχολιασμοί του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, των δηλώσεων του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος, αναφερόμενος σε e-mail που κυκλοφόρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα και στο οποίο γινόταν αναφορά περί επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας, τόνισε ότι δεν θέλει να πιστέψει ότι προέρχεται από πολιτικούς αντιπολιτευτικούς κύκλους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δήλωσε ότι «όλα αυτά αποτελούν έσχατη πολιτική αθλιότητα, ο κ. Καρχιμάκης θα πρέπει να ανακτήσει πρώτα από όλα τη μνήμη του και να θυμηθεί τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ. Ρουμπινί, εκείνον δηλαδή που επίμονα εξέπεμψε μήνυμα χρεοκοπίας».

Η απάντηση του Γ. Πεταλωτή

Στον Γ. Μιχελάκη απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος δήλωσε ότι ο κ. Καρχιμάκης δεν μίλησε για τη ΝΔ. «Ο κ. Μιχελάκης καλό θα είναι την ευαισθησία που επέδειξε χαρακτηρίζοντας συκοφάντη τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, να την επιδεικνύει και όταν οι επίσημες ανακοινώσεις της ΝΔ βρίθουν συκοφαντιών, ψευδών αναφορών και υβριστικών επιθέσεων».

 
 
Ερωτηθείς δε εάν πίσω από αυτό το mail και τις αναρτήσεις βρίσκεται κόμμα της αντιπολίτευσης, ο κ. Πεταλωτής τόνισε: «Όχι φυσικά, δεν έχω πει και ούτε θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο», κάνοντας λόγο για «απαράδεκτο, συκοφαντικό και με εγκληματικά αποτελέσματα» mail.

Είπε ακόμη ότι δεν σχολιάζει το εάν σε διάφορα μπλογκς αποδίδονται ευθύνες σε κάποιο κόμμα για το mail και τις αναρτήσεις, σημειώνοντας ότι «υπάρχει πολιτεία που δρα συντεταγμένα και τα εγκληματικά αποτελέσματα αυτών των συμπεριφορών η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να τα διερευνήσει και να τα εξιχνιάσει».Ακόμη, ο κ. Πεταλωτής είπε ότι «όντως υπήρχε αναστάτωση που δημιουργήθηκε με εγκληματικό τρόπο από ανεύθυνους ανθρώπους και ίσως για λόγους συμφερόντων».

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6271&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote