Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΗΜΝΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΗΜΝΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
08.03.11

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 105η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Λημνίων «Ηφαιστος», στην διάρκεια της οποίας τιμήθηκε το ζεύγος Σταματική και Ευστάθιος Βαλιώτης για την πολύχρονη προσφορά τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ομογένειας και γενικότερα στον Ελληνικό πολιτισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη πρέσβειρα Άγη Μπαλτά , η γενική Πρόξενος της Κύπρου Κούλα Σοφιανού, η Ελληνοαμερικανίδα Πολιτειακή Βουλευτής στην Βουλή της Νέας Υόρκης Αραβέλλα Σιμωτά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλίας Τσεκερίδης, οι οποίοι τόνισαν την πολύτιμη προσφορά των τιμηθέντων στα Ελληνικά γράμματα και τον πολιτισμό .
Τις τιμητικές διακρίσεις στο ζεύγος Βαλιώτη απένειμε ο Δρ. Κώστας Χασάπης που ήταν ο υπεύθυνος της εκδήλωσης, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Ελευθέριο Χασάπη, ενώ
τα βραβεία του ταμείου υποτροφιών «Ηρακλής Διαματάρης» απονεμήθηκαν από τον κ. Αλέκο Τσουκαλά, στους Μανώλη Μανωλίδη και Κώστα Τραγαρά και το βραβείο έρευνας απονεμήθηκε στον Παναγιώτη Kerwick του οποίου η μητέρα κατάγεται από την Λήμνο.
Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε το 15μελές χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου και αποδίδοντας ξεχωριστά τους παραδοσιακούς χορούς, απέσπασε το χειροκρότημα όλων των καλεσμένων.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Τζουμάκα, ενώ το μουσικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε με επιτυχία η ορχήστρα «Μικρόκοσμος» του Γρηγόρη Μανινάκη.

 

Για φωτογραφιες απο την εκδηλωση πατηστε εδω

photos by Hara Saridakis

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6248&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 08.03.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote