Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ Εκτύπωση E-mail
03.03.11

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ

 

Άμα ξεσπάσει ο πόλεμος μεταξύ των φατριών της Ομοσπονδίας, τύφλα να’χουν οι πολεμικές συγκρούσεις των χούλιγκαν στα γήπεδα.

Η προχθεσινή πρόβα τζενεράλε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της «κραταιάς», έδωσε το στίγμα των προθέσεων της αντιπολιτευτικής ομάδας και τα πρώτα επικοινωνιακά χαρτιά, έπεσαν στο τραπέζι υπό μορφή μιας καταγγελίας, αφιερωμένης με πολύ «αγάπη» από τους παλιούς συνοδοιπόρους, στον σημερινό ορκισμένο «εχθρό» τους.

Ωστόσο, σε λάθος χρόνο θαρρώ πως επέλεξαν να αρχίσουν τις «εχθροπραξίες» οι τέως διοικούντες την Ομοσπονδία, καθώς διανύουμε την «επιφανειακή» περίοδο ανακωχής λόγω παρέλασης και λογικά θα έπρεπε να τηρηθούν τα προσχήματα, που και οι ίδιοι επικαλούνταν πέρυσι τέτοια εποχή.
 
Βιάστηκαν όμως τα παλικάρια να βγάλουν τα σπαθιά από τα θηκάρια, και οι πρώιμες εκδικητικές βολές που εξαπολύουν στο όνομα της δυσλειτουργίας, μάλλον θα τους λείψουν όταν θα αρχίσει ο «βρώμικος πόλεμος των κάστρων.
 
Φυσικά εγώ είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να δίνει συμβουλές ηρεμίας και επικοινωνιακής τακτικής προς το κληρονομικό σύστημα των ταπεινωμένων ενάρετων, αλλά μιας και μας σερβίρισαν την ευκαιρία, είπα και εγώ να το «κουτσομπολέψω» λιγάκι, για να μην πάει χαμένος και ο τίτλος που απένειμε ο πρόεδρος.
 
Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείτε κουτσομπολιό η ανακοίνωση της αλήθειας, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Και μιας και μιλάμε για ουρά, πρέπει να επισημάνουμε στους καινούργιους ένοικους της Ομοσπονδίας, να πάρουν καμιά γρήγορη απόφαση να ψεκάσουν, γιατί έσκασαν πάλι μύτη τα ποντίκια της διαπλοκής.
Μυρίστηκαν φαίνεται καινούργιο λάδι.
 
Κάνω και μια παρένθεση για όσους ετοιμάζονται να τακτοποιήσουν χρόνιες απλήρωτες οφειλές, εκφράζοντας την αντίθεση τους στο Ομογενειακό κίνημα «δεν πληρώνω».
 
Μην μασάτε παλικάρια, γιατί όπως αποδεικνύεται διαχρονικά, νόμος είναι το δίκιο του χοντρού και του κοντού και αλίμονο σε αυτούς τους καλοθελητές, που τους τσιγκλάνε ανοίγοντας παλιά κιτάπια…
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6234&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 07.03.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote