Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ.
ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ. Εκτύπωση E-mail
27.02.11

Η πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής παρέλασης, ανέδειξε για άλλη μια φορά την προχειρότητα με την οποία οι αξιωματούχοι την Ομοσπονδίας αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα, όπως αυτό της επιλογής των τελεταρχών της παρέλασης.

Πριν ακόμη καταλαγιάσει η σκόνη της αρνητικής συμμετοχής του γερουσιαστή Τσάρλς Σούμερ και της Ελληνοαμερικανίδας κωμικού Τίνα Φέι, οι οποίοι είχαν επιλεγεί σαν τελετάρχες στην φετεινή παρέλαση, έφτασε και η αρνητική απάντηση του καθηγητή Βασίλειου Μαρκεζίνη, ξεπουπουλιάζοντας το μαξιλάρι ασφαλείας των δημοσίων σχέσεων της φετεινής παρέλασης

Ως γνωστό, ο καθηγητής Βασίλειος Μαρκεζίνης αποτελούσε τον ένα από τους δυο εναπομείναντες τελετάρχες της φετεινής παρέλασης και η πρόσφατη αρνητική του απάντηση, ήρθε να επιβεβαιώσει τους άστοχους χειρισμούς της παρούσας διοίκησης.
Ωστόσο, επειδή γύρω από αυτή την φαινομενικά απρόβλεπτη εξέλιξη υπάρχει έντονο παρασκήνιο και επειδή μέχρι πριν από μια εβδομάδα, η συμμετοχή του καθηγητή Βασίλειου Μαρκεζίνη θεωρείτο «κλειδωμένη» και σίγουρη, αυξάνονται τα κελεύσματα ενημέρωσης της κοινής γνώμης.
 
Σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα, ο καθηγητής Βασίλειος Μαρκεζίνης με επιστολή που απέστειλε στις 9 Ιανουαρίου στην Ομοσπονδία, είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση να είναι ένας εκ των τελεταρχών της φετεινής παρέλασης και προφανώς περίμενε μια έγγραφη επιβεβαίωση από την Ομοσπονδία, όσον αφορά στις «λεπτομέρειες» του ταξιδιού του στην Νέα Υόρκη.
Προφανώς αυτή η έγγραφη επιβεβαίωση δεν έφτασε ποτέ από την πλευρά της Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο καθηγητής να ανακαλέσει το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη, αποστέλλοντας μια νέα επιστολή με ημερομηνία 23 Φεβρουαρίου 2011.
 
Αυτή η ξαφνική αλλαγή πλεύσης και οι όποιες διοικητικές παλινδρομήσεις που δρομολόγησαν την άρνηση του κ. Μαρκεζίνη, αναζητούν όμως κάποιες απαντήσεις από την πλευρά των αξιωματούχων της Ομοσπονδίας που χειρίστηκαν το θέμα, καθώς με την πρόχειρη στάση τους, έδωσαν τροφή για απαξιωτικά σχόλια εις βάρος του οργανισμού.
 
Κατανοητή σε έναν βαθμό η αναστάτωση και η αμηχανία με την οποία αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο θεωρείτε αδιαφανής και υπερβάλλουσα η αντίδραση του κ. Ηλία Τσεκερίδη, ο οποίος αβασάνιστα απένειμε την ετικέτα του «κουτσομπολιού» στο αίτημα για περαιτέρω ενημέρωση της κοινής γνώμης.
 
Ωστόσο η παραπλανητική απάντηση που έδωσε ο κ. Τσεκερίδης, στο θέμα της αρνητικής απάντησης του καθηγητή Βασίλειου Μαρκεζίνη, δεν πιστεύω ότι ικανοποίησε κανέναν από τους παρόντες, απλά τροφοδότησε προσωρινά με λάσπη τον ανεμιστήρα της αμφισβήτησης, προκειμένου να κινούνται ανεξέλεγκτα, όλοι αυτοί που θεωρούν ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο.
 
Όμως το σήριαλ των τελεταρχών δεν τελειώνει εδώ, καθώς δεν έπεσαν ακόμη οι τίτλοι τέλους, απλά μόνο το καστ αλλάζει και το σενάριο αναζήτησης, δραματοποιείτε αναζητώντας τον από μηχανής θεό αντικαταστάτη.
 
ΥΓ.
Ελπίζω μετά την λήξη της παρέλασης όμως, να ξεπεραστεί το σύνδρομο του «κουτσομπολιού» και να πληροφορηθεί επίσημα η κοινή γνώμη, για όλες τις ενέργειες των αρμοδίων στο θέμα των τελεταρχών.
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6219&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 28.02.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote