Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΕΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΕΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Εκτύπωση E-mail
21.02.11

Του Σάκη Σερέτη

Λύση που αφορά στην αμφισβητούμενη συμμετοχή του γερουσιαστή Τσαρλς Σούμερ σαν τελετάρχη της φετεινής παρέλασης, αναζητά η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, καθώς ο γερουσιαστής δεν έχει απαντήσει εγγράφως μέχρι στιγμής αν αποδέχεται την πρόσκληση.

Ο κ. Σούμερ είχε εκφράσει από πέρυσι την επιθυμία να είναι τελετάρχης της φετεινής παρέλασης σύμφωνα με τον κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, ο οποίος ωστόσο δήλωσε, ότι δεν γνωρίζει τους λόγους που δεν έχει ακόμα απαντήσει εγγράφως ο γερουσιαστής, ενώ παράλληλα ανέφερε, ότι σκέπτεται να προτείνει στον γερουσιαστή Μενέντεζ από την Νέα Υερσέη, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του την Εθνική μας παρέλαση.

Έτσι μέχρι στιγμής, με δεδομένη την απουσία της Ελληνοαμερικανίδας κωμικού Τίνας Φέι και την αμφισβητούμενη συμμετοχή του Τσαρλς Σούμερ, αναμένεται να ηγηθούν της παρέλασης ο κ. Δημήτρης Καστανάς και ο καθηγητής Βασίλειος Μαρκεζίνης.

Ο οικονομικός απολογισμός που έδωσε ο ταμίας της παρέλασης Γεώργιος Παράλεμος, αφορούσε μόνο στα χρήματα που έχουν ήδη εισπραχθεί από την Ομοσπονδία και τα οποία ανέρχονται στο ποσόν των 26.000 δολαρίων μέχρι στιγμής.
 
Σίγουρα αυτό το ποσό θεωρείτε πολύ μικρό, αλλά δυστυχώς αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα, αποφεύγοντας παράλληλα τον σκόπελο των πλασματικών υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα.
Ωστόσο ο επερχόμενος τηλεμαραθώνιος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου, από το τηλεοπτικό κανάλι NGTV του Δημήτρη Καστανά, αναμένεται να συμβάλλει καταλυτικά στην εξοικονόμηση χρημάτων για την φετεινή παρέλαση, ενώ τα έξοδα παραγωγής του τηλεμαραθωνίου, ανέρχονται στο ποσόν των 10.000 δολαρίων, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της τελευταίας Πανομογενειακής συγκέντωσης για την παρέλαση, την περασμένη Πέμπτη. 
Στην τηλεοπτική κάλυψη της παρέλασης από το τοπικό κανάλι 9 αναφέρθηκε ο πρόεδρος Ηλίας Τσεκερίδης, τονίζοντας ότι δεν έχει δοθεί ακόμα το πράσινο φως από την ιδιοκτήτρια εταιρία, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι το κόστος παραγωγής, θα αναλάβει να συγκεντρώσει και εφέτος ο επιχειρηματίας Ιωάννης Κατσιματίδης.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6199&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 21.02.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote