Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Εκτύπωση E-mail
20.02.11

Του Σάκη Σερέτη


Έντονη κινητοποίηση του πράσινου κομματικού μηχανισμού στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης μαθαίνω ότι πραγματοποιείται, ζητούμενο της οποίας αποτελεί η μεγάλη παρουσία του κοινού στην διαβούλευση –όπως- την ονομάζουν -της Υπουργού Φώφης Γεννηματά με την Ομογένεια για θέματα παιδείας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συλλόγου Κρητών «Ομόνοια» το βράδυ της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου και η επιλογή του χώρου, προκάλεσε την δυσφορία των αξιωματούχων της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα απέχουν εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας Ηλία Τσεκερίδη κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης για την φετεινή παρέλαση, στην οποία ανέφερε «ότι δεν θα πάω στα πόδια της κ.Γεννηματά για να επισκεφθεί την Ομοσπονδία. Δεν το παίρνω προσωπικά σαν Ηλίας Τσεκερίδης, αλλά πιστεύω ότι αυτή η επαναλαμβανόμενη τακτική υποβιβάζει τον θεσμό που υπηρετώ».
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανέφερε επίσης, ότι «έχει ήδη σταλεί μια επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, αμέσως μετά το φιάσκο της επίσκεψης Γερουλάνου, πιστεύοντας ότι δεν θα επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία σκοπεύει να συντάξει νέα επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, μέσω της οποίας θα εκφράζεται η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση της οργανωμένης Ομογένειας, για την συνεχιζόμενη απαξιωτική στάση των εκπροσώπων της Ελληνικής κυβέρνησης που επισκέπτονται την Αμερική.
Ωστόσο η πρόσφατη ματαίωση της επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στον χώρο της Ομοσπονδίας, σε συνδυασμό με το νέο κρούσμα παραγκωνισμού που πραγματοποιείτε από την αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας, επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός προβλήματος, στο οποίο δεν χωράνε μεσοβέζικες λύσεις, αλλά ούτε και αναπάντεχες επισκέψεις πυροσβεστικού τύπου, σαν αυτή που πραγματοποίησε την προηγούμενη φορά ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6198&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 20.02.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote