Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Σε βιβλίο οι επιστολές των Αμερικανών στον Ομπάμα
Σε βιβλίο οι επιστολές των Αμερικανών στον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
16.02.11

Σε βιβλίο θα κυκλοφορήσουν σύντομα τα γράμματα που λαμβάνει κάθε μέρα ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα από τους αμερικανούς πολίτες, σύμφωνα με όσα ο ίδιος ανακοίνωσε την Τρίτη, συμπληρώνοντας ότι κάθε βράδυ διαβάζει δέκα επιλεγμένα από τους συνεργάτες του γράμματα απλών αμερικανών πολιτών.

Ο Ομπάμα λαμβάνει κάθε μέρα από τότε που εξελέγη πρόεδρος, ένα ντοσιέ με δέκα επιστολές Αμερικανών τις οποίες προηγουμένως έχει επιλέξει, από τις χιλιάδες που φτάνουν καθημερινά στον Λευκό Οίκο, η Υπηρεσία Αλληλογραφίας του Λευκού Οίκου.

 
Τα γράμματα αυτά αντανακλούν τις απόψεις των Αμερικανών για όλη την γκάμα των προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας μέσος πολίτης στην ζωή του.
 
Οι βοηθοί του προέδρου Ομπάμα λένε πως η ανάγνωση των επιστολών είναι ένας τρόπος για να κρατά μόνιμη επαφή ο πρόεδρος με τους συμπατριώτες του, ένας τρόπος για να βγαίνει από την ζωή μέσα στο Λευκό Οίκο, την οποία ο ίδιος αποκαλεί «φούσκα»,
 
Την Τρίτη ρωτήθηκε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, κατά πόσον αισθάνεται τον πόντο των Αμερικανών που έχουν πληγεί από την οικονομική ύφεση, και οι οποίοι επίσης μπορεί να πληγούν επίσης από τις περικοπές στα προγράμματα κοινωνικών υπηρεσιών.
 
«Κάποιος φτιάχνει ένα βιβλίο για τα δέκα γράμματα που παίρνω κάθε μέρα, κι ήρθε και χθες να μιλήσουμε» είπε ο Ομπάμα. «Του είπα πόσο με εμπνέει η δύναμη και η αποφασιστικότητα του αμερικανικού λαού, όμως μερικές φορές είμαι τόσο στενοχωρημένος από τους τόσους πολλούς ανθρώπους που αγωνίζονται, και έχω την επιθυμία να βοηθήσω τον καθένα τους ξεχωριστά», πρόσθεσε, κάνοντας τους πάντες να ψάχνουν το όνομα του συγγραφέα αλλά και την πιθανότητα να επρόκειτο για μια καλά προετοιμασμένη διαφήμιση του νέου βιβλίου του πολυγραφότατου προέδρου…
 

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6183&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote