Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Δεν πωλείται ελληνική γη»
«Δεν πωλείται ελληνική γη» Εκτύπωση E-mail
15.02.11

Οριστικό τέλος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών έβαλε ο Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην Ιπποκράτους. «Το έχω πει 30 φορές. Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία», είπε ο πρωθυπουργός.

«Το έχω πει 30 φορές. Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία. Έχουμε διόμισι χρόνια ακόμη να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να τιμήσουμε τις θυσίες των πολιτών και να εντείνουμε τις προσπάθειες για να πάει μπροστά ο τόπος» είπε ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας σε συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης της οποίας προήδρευσε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός, απαντώντας στο θόρυβο που προκάλεσαν οι αναφορές της τρόικας στο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων των 50 δισ. ανέφερε: «Δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης ελληνικής γης».

 

Δ. Αλειφερόπουλος

Οι αναφορές της τρόικας, πάντως, εξακολουθούν να προκαλούν αντιδράσεις εντός και εκτός κυβέρνησης. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης άσκησαν κριτική στις δηλώσεις περί αποκρατικοποιήσεων 50 δισ.

"Δικά μας είναι τα προβλήματα, δική μας κι η ευθύνη αντιμετώπισής τους" δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δ. Δασκαλόπουλος.

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απέρριψε τις αιτιάσεις για "ξεπούλημα" και είπε ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης των εκπροσώπων της τρόικας.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6180&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 15.02.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote