Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Βασιλόπιττα και απονομή τιμητικών διακρίσεων στην Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος Αμερικής και Καναδά.
Βασιλόπιττα και απονομή τιμητικών διακρίσεων στην Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος Αμερικής και Καναδά. Εκτύπωση E-mail
06.02.11

Νέα Υόρκη

Συνεδρίαση της ύπατης διοίκησης και κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιττας πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος Αμερικής και Καναδά, το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου στο Σταθάκειο πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού των συλλόγων - μελών που συνθέτουν το δυναμικό της..

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του σαν κυβερνήτης της οργάνωσης ο κ. Δημήτρης Παπαϊωάνου του Νικολάου, ο οποίος κατάγεται από την Αναβρυτή Ναυπακτίας και αποτελεί ένα από τα πιο παλαιά στελέχη του συλλόγου Ναυπακτιακή Αδελφότης.

Μια ακόμη τιμητική διάκριση απένειμε η Ομοσπονδία, στον κ. Βασίλη Κότσαλο, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην οργάνωση από την θέση του ύπατου προέδρου για τέσσερα χρόνια .

Την βασιλόπιττα ευλόγησαν οι ιερείς Ιωάννης Αντωνόπουλος από την κοινότητα Αγίου Δημητρίου Αστορίας και Ιωάννης Ρόμας από την κοινότητα Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν, ο οποίος μοίρασε και τα κομμάτια της βασιλόπιττας που αντιστοιχούν στους συλλόγους μέλη της οργάνωσης.

Την χρυσή λίρα που προσέφερε ο κ. Παπαϊωάνου Δημήτριος του Γεωργίου, κέρδισε κατόπιν κλήρωσης η κ. Βασιλική Μαζιά από την Πενσυλβάνια.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας απαρτίζεται από τους κάτωθι:

Νίκος Αναγνωστόπουλος (πρόεδρος),Ιωάννης Καλτσάς (Α! αντιπρόεδρος), Βασιλική Μαζιά (Β! αντιπρόεδρος), Θεόδωρος Σάκκος (γραμματέας),Μάκης Κατσούδας (Β! γραμματέας), Τομ Τσαγανός (ταμίας), Άννα Κιούτας (οικονομικός σύμβουλος και Κώστας Κατσάνος (κυβερνήτης) .

Για φωτογραφιες απο την εκδηλωση πατηστε εδω

photos by Hara Saridakis

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6161&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 06.02.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote