Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Βγήκε από το νοσοκομείο ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος Εκτύπωση E-mail
13.10.07

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Τζάκσον Μεμόριαλ έλαβε το Σάββατο ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και μετέβη στο διαμέρισμα, όπου διαμένει από τις 18 Αυγούστου, στο Μαϊάμι.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο, ο κ. Χριστόδουλος δήλωσε ότι νιώθει καλά και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Τόνισε ότι αναρρώνει από τη «δεύτερη περιπέτεια» μετά την εγχείριση, επισημαίνοντας ότι «αυτή δεν πέτυχε, αλλά χρειάζεται χρόνος να επουλωθούν τα τραύματα και απ' εδώ και πέρα θα ακολουθηθεί η τρίτη φάση, στην οποία οι γιατροί θα δώσουν θεραπευτική αγωγή».

Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα υπογράμμισε ότι το θέλει πάρα πολύ, «αλλά η ανάγκη με κρατάει εδώ» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν συνεχίζει να στηρίζει και να έχει εμπιστοσύνη στον κ. Τζάκη, τόνισε: «Βεβαίως, ο κ. Τζάκης είναι ένας εξέχων επιστήμων, ο οποίος έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στον ελληνικό λαό».

Σε άλλη ερώτηση αν θα παραμείνει για θεραπεία στις ΗΠΑ ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ανέφερε: «Στο Μαϊάμι είμαστε σε μεγάλο ιατρικό κέντρο διεθνούς φήμης και μιας και ήρθα εδώ δεν θα ήταν καλό να φύγω και να ψάχνουμε να βρούμε αλλού λύσεις για το πρόβλημα. Μετά από μερικές μέρες θα υπάρχουν νεότερα και τότε θα δούμε αν η θεραπεία γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή θα γίνει στην Ελλάδα».

Ο Αρχιεπίσκοπος μετέβη στο διαμέρισμα όπου διαμένει από τις 18 Αυγούστου. Μαζί του είναι ο μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος, ο μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος, ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός, ο αρχιδιάκονος Ανθιμος, ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Τάμπα Ανδρέας Ψυχάρης.

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=615&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων