Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
25.01.11

Του Σακη Σερετη

 

Υπό την αιγίδα του πρέσβη της Ελλάδας στην Αμερική Βασιλείου Κασκαρέλη, πραγματοποιήθηκε η 5η εκδήλωση μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων του νομού Μαγνησίας, από τον σύλλογο Αργοναύτες που εδρεύει στην Νέα Υόρκη.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και η συμμετοχή ήταν αρκετά ενθαρρυντική παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την πόλη μας το τελευταίο διάστημα.

Την παρουσίαση του προγράμματος ανέλαβε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Ζουπανιώτης, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Ισαάκ Μπενμαγιορ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.Δημήτριος , ο ραβίνος Μπρους Γκινσμπουργκ, η πολιτειακή βουλευτής της περιοχής Αστορίας κ.Αραβέλλα Σιμωτά , η γενική πρόξενος της Κύπρου κ. Κούλα Σοφιανού, ο πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη Ευάγγελος Κυριακόπουλος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλίας Τσεκερίδης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν όλοι οι επίσημοι, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.Δημήτριος ευλόγησε την κοπή της βασιλόπιττας.

Ο σύλλογος Αργοναυτών ιδρύθηκε το 1995 με έδρα την Αστόρια και αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριους συλλόγους της Ομογένειας..

Για φωτογραφιες απο την εκδηλωση πατηστε εδω

photos by Hara Saridakis

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6131&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 25.01.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote